Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal párok (középiskola, egyetem), ti milyen gyakran szexeltek?
Mi csak hétvégente tudjuk megoldani a barátommal, de akkor sem mindig, előfordul, hogy egyikünknek fontos programja van, ezért kimarad egy-egy alkalom. Az baj, ha én ezt kevésnek érzem? Mások hogyan oldják ezt meg, ha van suli?
19L
Nalunk nem az iskola a baj, hanem hogy ninca hol, sajnos. Így hetetne, kéthetente egyszer van alkalom kb.
15L 16F
Koliban lakom három ágyasban, de a két szobatársam minden hétvégén haza jár (én csak havonta egyszer), ezért legalább két éjszaka csak az enyém a szoba egy héten.
Ő albis, saját szobája van, persze lakótársakkal lakik.
Így könnyű. Heti 3-4 éjszaka együtt alszunk, max egy-két napon nem találkozunk egymással és a heti 10-12 szex simán megvan.
20/L, 24/F
Nálunk munka+suli+kulon háztartás van már a szülőktől (együtt élünk).
Havi 2 max 3 van és nekem is nagyon kevés. Most vizsgaidőszakban munka mellett,karácsonykor főleg nem lesz szerintem. Alapból ez már tök nagy nyomás és,ha szedelnénk se menne szerintem a fáradtságtól és a feszültségtől,ezek miatt néha össze is veszünk,ami miatt ugye megint elmarad. Sosem gondoltam tizenévesen,hogy nem lesz később erőm/hangulatom/időm szexelni, amikor fel leszek izgulva. 😃 Helyette más proaktív dolgot csinálhatsz,ami hasznos. Meg megpróbálhattok rendszert belevinni, én most ezen vagyok, hátha rászokunk és beleépül a hétköznapokba és ugyan úgy program lesz,mint egy főzés,ami magától érthető, hogy elvégezzük kétnaponta. Ez csúnya példa volt, de lesarkítva ezt próbálom. 😃
24N 28F
3-as voltam.
Heti 10-12??? Hogy nézhet ki egy ilyen hétvége? 😃 alvás, szex,szex,evés,alvás. Szeretnék kolis lenni. 😊 nálunk egy szex van,hogy 2-3órás a hosszú petting miatt meg,mert tobb menet is van, rövidebbeket nem nagyon szoktunk, szóval nekünk hétköznap ezért is nehéz még.
4. Nem csak hétvégén alszunk együtt, hanem hétköznap is néha. Mondjuk találkozunk péntek este és együtt vagyunk másnap délutánig, akkor kettő-három simán megvan, de négy is. Aztán még vasárnap is összefutunk (talán együtt alvás, talán nem), akkor is egy-kettő. Hétköznap is ha csak annyira találkozunk, hogy együtt alszunk, akkor is belefér hogy este egy és reggel ébredéskor egy. Heti 10-12 kb (az ő elélvezéseit számolva). Ha elsőre élvez el, akkor is ha még az ágyban bújunk, feláll neki megint 10-20 perc után.
A barátom sportol, elég sok a tesztoszteronja. Azt mondja még heti egyszer-kétszer maszturbál is ennyi szex mellett is. Nálunk rövidebb. Csak orál+sima szex olyan 20-30 perc.
Nálunk olyan heti 2-3 az átlag
18L 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!