Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többnyire nem szeretik a mélytrokot és az anális szexet?
Nekem ezek nagyon jók, s eddig több csaj is azt mondta, hogy szereti...
Viszont az egyik felhanytorgatta, most a kontextus lényegtelen.
Viszont mi a francnak hazudják akkor azt néhányan, hogy nekik is jó, ha ezt nem várom el tőlük és ennek hangot is adok?
Csak hogy éppenséggel a "Próbáld ki bármelyiket, vagy akár mindkettőt, és utána térjünk vissza a témára." És tarsai nem válasz a kérdésemre, mint azt meg is indokoltam, de magadtól is tudhatnád...
Szóval akkor a nők ilyenek, igaz? Ezt mondod? Azt hazudják, hogy élvezik a dolgokat, holott nem.
És akkor még mi masban hazudoznak?
Vannak nők akik élvezik mind kettő....
Nekem volt egy csajom aki nyögött cumizás közbe és kutya pozba mikor vaginálisan csináltuk gondolt egyet megfogta a péniszem ő rátolta magát mozgott fél percig majd tövig tola és kérte hogy erőssen csináljam...
Nem hiszem hogy megjátszotta mert én elég csoró voltam hozzá képest és a csaj bárkit megkaphatot volna mert eléggé fullos volt...
Szerintem 5-ból 4 csaj kipórbálja élete során a fenékszexet
Talán minden második újra megpróbálja
Elviselni szerintem csak 10-ból 1 fogja hosszú távon
Élvezni pedig 100 ból 1....
Azért egy férfi megfelelő előkészülettel tudja élvezni nekem volt egy csajom aki úgy megújjazott szex közbe hogy elélveztem
A pasik mi mindenben hazudoznak?
A kegyes hazugság, amivel csak örömöt szereznek nem egyenlő azzal, hogy a férfiak olyan szimplán baccák át a nőket, használják őket, mintha csak tárgyak lennének.
Durván nincs jogod ezzel dobálózni, hisz vannak nők, akik inkább kötnék fel magukat, vagy nyelik le a sírást, mint hogy elviseljék a farkat a fenekükben, vagy a torkukban.
Hogy miért? Mert a “kedves férfi”, ha nem kap meg mindent otthon, akkor inkább prostit fizet, vagy szedi a sátorfáját és új nőt keres, mint hogy lemondjon valamiről, ami a partnerének fájdalmat okoz.
Azért hazudnak a nők erről, mert szeretik a férfit.
A férfi miért hazudik? Mert kizárólag a saját jólétét nézi.
Tisztelet a kivételnek.
Nagyon gusztustalan általánosítás ez, kb. olyan mintha azt írnam, hogy minden nő aki nincs kapcsolatban az prosti és csak a penzre utazik...
Viszont az egy dolog, hogy sok férfi hazudozik a szex érdekeben (mondjuk sok esetben csak kiszolgálják az igényeket).
De engem az zavar, hogy KAPCSOLATBAN miért kell ilyen súlyos dolgokról hazudni, aztán meg fel is hánytorgatni később mintha az én hibám lenne...
El kell felejteni a kapcsolatot koma!
Én mindenkit lekúrok akit lehet majd otthagyom.... a nő csak eszköz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!