Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztéséhez zene?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy barátnőm és én is még szüzek vagyunk de közös megegyezéssel hamarosan le fogunk feküdni. Szeretném ha mindketten teljesen el tudnánk lazulni és hogy minden tökéletes legyen. Arra gondoltam, hogy a "nagy esemény előtt" iszunk egy nagyon kicsi alkoholt, bátorító szándékkal, valamint gyújtunk pár gyertyát is. Meg még az az ötletem, hogy a háttérben szólhatna valami lazító zene, csak nem tudom még hogy mi. Tudnátok írni pár erre a célra megfelelő zenét? Csupán valami hang kéne, mindenféle szöveg nélkül.
18/F és 17/L
2017. dec. 14. 18:36
21/35 anonim válasza:
#20 Hát onnantól már a hártyácska a múlté ha olyan izgató "zene"szól.F
22/35 anonim válasza:
23/35 A kérdező kommentje:
Nem értem mi baj lenne a zenével. Nem 100%-os hangerőn menne, hanem éppencsak, alig hallhatóan. Pettinget már csináltuk úgy, hogy filmeztünk és ment az outro és az úgy sokkal ellazítóbb volt (nekem). De azért köszi a véleményekét!
2017. dec. 15. 16:51
24/35 A kérdező kommentje:
*véleményeket
2017. dec. 15. 16:52
26/35 Deflohelp válasza:
Jane Birkin & Serge Gainsbourg előadásában: Je t'Aime (moi non plus)
27/35 anonim válasza:
sírok a hülyeségeiteken komolyan mondom!
de segítek, tessék: https://www.youtube.com/watch?v=wouKI_myXxk
28/35 anonim válasza:
29/35 anonim válasza:
BrunoMars-Our first time jutott most eszembe:D Meg most még ez:D Ed Sheeran - Shape Of You :D Nemtom,jók-e, de a Shape-nél csak a testébe szerelmes, másikat meg rég hallgattam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!