Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy olyan kapcsolatba ahol a csaj egy kicsit megszálott módon szeret titeket és bármire használhatjátok az ágyban?
Figyelt kérdés
Tényleg bármiben benne lenne, kijelenti hogy mint egy tárgyat használhatjátok.
És ha veletek lehet akkor még azt is elfogadná, ha ti más csajokkal is szexelnétek, de ő csak veletek...
Kort is írjatok!
2017. dec. 14. 17:50
11/18 anonim válasza:
valamennyire tetszik is, meg nem is. nem tudom
12/18 anonim válasza:
Engem nem vinne rá a lélek, hogy ilyeneket tegyek vele. De megérteném a dolgot, én is szubmisszív vagyok, és lehet, hogy pont ezért tudnám azt adni, amire valójában vágyik, de az szerintem nem az, hogy megcsalják, vagy hogy szeretet nélkül használják... 39/F
13/18 anonim válasza:
Te is szereted? mert akkor nem kérdés a kérdés.
Csak vigyázz rá nagyon, ritka kincs. Ha erre izgul akkor pláne rendben van, de nagyon oda kell figyelni, nehogy túltold.
Kommunikáció, kommunikáció, komm... áh mind1.
15/18 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy igen.
Megkapná tőlem a biztonságot és az izgalmat. Viszont akkor ő lenne az én szexbabám. Ha bármikor rendelkezésre áll, abszolút működne.
27F
18/18 anonim válasza:
Tisztességtelen dolognak tartom de nem tartom kizártnak, hogy lenne olyan élethelyzet amikor benne lennék. Ugyanakkor veszélyes is lehet. Ha megúnod, nem tudod majd levakarni magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!