Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi volt eddig a legkönnyüvérübb szex élményetek?
Tisztában vagy a szó jelentésével?
Az h pl valaku szexel vagy szopik autóban meg sportpályán mert bevállal extrébb helyet nem könnyűvérű.
Könnyűvérű az akinél nem kell nagyon gürizned hogy szét tegye a lábát. Mert szinte minden fszba bele ül. Akár egyszerre 2 -3-ba is
Olyan szó meg nincs hogy legkönnyűvèrbűbb.
A könnyűvérű egy emberi tulajdonság. És nem cselekvés.
Na így már értelmesebb is a kérdésed
Nos volt olyan hogy ismertem egy srácot évek óta. Közös szimpátia megvolt,kèmia működött rendesen. Tudtam hogy Ő mást nem akar Tőlem.
Szingli voltam. Vágytam egy Férfi érintésére De Nem idegen férfiéra.
És hát miért Ne.
Három éve a szomszéd srácok rábeszéltek, hogy menjek el velük egy fesztiválra. Azelőtt sosem voltam.
Elmentünk. Nekik voltak ott ismerőseik, évfolyamtársaik az egyetemről. Az egyik sráccal egész jól kijöttünk, dumáltunk, iszogattunk.
Majd sorra került az esti koncert. Táncoltunk. A srác a hátam mögött állt, és átkarolt. Észrevétlenül csúsztatta a kezét lefelé, mire rájöttem mi készül, a keze már a rövidnadrágom alatt volt.
Ott a koncert és a tömeg kellős közepén megujjazott, izgatta a csiklómat.
Nekem sem kellett több. Hátranyúltam és a cerkáját simogattam a nadrágon át.
Néhány perccel később már a sátrában voltunk és szexeltünk hevesen.
A srácot azóta sem láttam.
East Fest fesztivál, 2013. Kicsit spicces állapotban voltam már, és este a discoban elkezdtem flörtölgetni egy idegen, jóképű sráccal. Elég hamar a sátrában kötöttünk ki.
Nem mondom, hogy nagyon büszke vagyok rá, de megbánni se bántam meg, fiatalság-bolondság :) És legalább jól sikerült :P
22/L
Mezőtúr ilyen #utolsó
East Fest the Best
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!