Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az érzékiség nőként tanulható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érzékiség nőként tanulható vagy ez egy ösztönös dolog ami vagy megvan vagy sem?

Figyelt kérdés
Tehát ezt elő lehet csalogatni, vagy akinél most sincs annál később se lesz meg

2017. dec. 13. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

ösztönösnek nem nevezném.

inkább nevelésbéli dolog ez.

és ahogy én észrevettem egészen szoros összefüggésben van ez az adottság az empatikus érzék fejlettségével és az érzelmi intelligenciával.

2017. dec. 13. 22:42
 2/3 A kérdező kommentje:
de ez partnerfüggő is? már mint valaki ki tudja hozni ezt egy nőből míg vki nem
2017. dec. 14. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem.

mert egy érzelmileg kevésbé intelligens nő,ha beöltözik full szexi fehérneműbe,max feszengeni fog,vagy mond egy illúzióromboló oda nem illő dolgot és így nevetséges lesz.

míg egy érzelmileg fejlettebb pedig lubickolni fog a saját körberajongott nőiességében és kívánatosságában és ettől lesz ő érzéki.

2017. dec. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!