Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő az ha valaki az egyik családtagjával szexel?
Figyelt kérdés
Nem férj, feleségre gondolok2017. dec. 11. 18:33
11/21 anonim válasza:
Ha majd a lányodat elkapja valami perverz állat,aki szerinted csak egy fétis kedvelő..Akkor is ez lesz a véleményed?
12/21 anonim válasza:
Ha a lányom is benne van és betöltöttea megfelelő kort, akkor nem sok köze van senkinek. Ha viszont ez a másik akarata ellenére van az egy teljesen más és nyilván büntetendő cselekmény!
A kérdező családtagról kérdezett és ha nem sértenek vele senkit akkor véleményem szerint teljesen mindegy, hogy egymással vagy két idegennel szexelnek. Csinálják ha jól esik mindkettőnek!
13/21 anonim válasza:
Csak arra szerettem volna rávilágítani,hogy a fétis és az elmebetegség között oltári nagy különbség van.Bár mindegyik kóros.
14/21 anonim válasza:
Na hát annak is megnézném az elméjét, aki szerint normális dolog családtaggal szexelni. Normális körülmények között, a természetben ez még az állatok között se szokás. Bizonyítottan már az őskorban is tiltott volt a vérfertőzés, a törzsek kicserélték egymás között a nőket. Ennyire ne süllyedjünk már le. Ez beteg. Egyébként hormonális úton is gátolva van (lehet hogy vkinél nem megfelelően működik, de ott agybaj is kell legyen), hogy a családtagodhoz vonzódj.
15/21 anonim válasza:
Mem tekinthető egészséges irányultságnak.
16/21 anonim válasza:
Én nem értem mi vele a probléma, ha védekeznek.
Manapság nem fajfentartásból szexelünk.
Mondjuk nekem nem is volt soha semmilyen vérszerintk rokonommal kapcsolatom, mármint nem is ismertem Őket.
17/21 anonim válasza:
Most sokak el fognak ítélni, de hogyha a családtagom is szeretné és én is, akkor simán szexelnék vele, de csakis nálam fiatalabbal :D
18/21 anonim válasza:
Utolsó! Azaz anyáddal nem, de a húgoddal vagy a lányoddal igen?
20/21 anonim válasza:
Dehogy. Teljesen normális. Ja nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!