Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha máshogy nem megy, fizessek prostinak azért, hogy végre szexelni tudjak?
16#
Elöbb meg kéne érteni amit írok, utána kéne pattogni meg mocskolódni. De hiába várom, hogy te két szónál többet megérts, ezért leírom, hogy férfi vagyok, te farok. Furcsa lenne, ha így egy normális nő lennék...
Amúgymeg nézd végig a kb két év alatt ide okádott, kérdésnek álcázott hisztijeidet és akkor megtudod, hogy miért vagy egy szánalmas lúzer
Szerintem ez a faszi beteg.
Próbált vele valaki értelmesen kommunikálni?
Minimum azt képzeli magáról, hogy az ő seggéből ered a Golf-áramlat
A kérdező rám írt:
“Szia. A korod elárulod? Kérdező vagyok. Amúgy szexpartneri kapcsolatod mással is lehetne.”
Válaszoltam:
“Szia. 34 éves vagyok.”
Erre a válasza:
“Korban megfelel. Ha tartózkodsz a képküldéstől, esetleg jellemeznéd a küllemed? Magasságod és hajszíned?”
Erre én:
“Ne haragudj meg, de nem azért keltem ma fel, hogy neked megfeleljek.
Most szólok. Nem így kell ismerkedni.”
És itt szabadult el a szarvihar az agyában:
“Hát hogy kell? Úgy hogy raboljuk egymás idejét, mird kiderül hogy felesleges az egész? Te ne szóljál. Próbálj kicsit alkalmazkodni. Ne te mond meg hogy kéne, nem isten vagy csak egy nő. Én se szabom neked.”
A folytatást meg inkább hagyjuk is.
Csak szerintem alap, hogy az ismerkedési ciklus elején bemutatkozunk?
Aki alap illemszsbályokkal sincs tisztában, nem csoda hogy prostira szorul...
Senki sem mondta, hogy MINDENKINEK szerény, kedves srác kell.
Mindenki más és más.
Ha egy férfinak van egészséges önbecsülése, humora, kellemes kisugárzása, akkor már nyert ügye van.
Egy idióta vagy. Most megvannak az üzeneteid, és tudod jól, hogy nem cenzúráztam. A többi üzeneted már csak azért nem rakom ki, mert nem akarlak tovább égetni.
Mindenkinek tiszta és világos, hogy nálad valami nem kerek. Elgurult a gyógyszer, vagy kiengedtek a zártosztályról, nem tudom.
Full idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!