Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lakásos prostinak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lakásos prostinak van stricije? Hogyan talál stricit?

Figyelt kérdés

Nem azért kérdezem,mert el akarok menni prostizni,csak kíváncsi vagyok.

Olvastam,hogy sok csaj az egyetemi-főiskolai tandíjat prostiként keresi meg.

Nekik is van stricijük?

Ezek a lányok hogyan keresnek stricit?

A többi prosti által?

2017. nov. 12. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
ja ez engem is érdekel, meg az is, hogy ahol van strici ott a kuncsaftnak, hogy áll fel ilyenkor, hogy vki ott üldögél a szomszéd szobában
2017. nov. 12. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
de már maga a jelenléte is lelombozó lenne számomra
2017. nov. 12. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
3%
Minden not bezarnek aki igy keresi a kenyeret!
2017. nov. 12. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
Eleve bűncselekmény a strici jelenléte is. A kuncsaft, ha ilyet meg tud, ott helyben már ezért is hivhatná a rendőröket... Nem tudom, hogy engedhetik ezt meg egyáltalán, miért nem lépnek fel ellene?
2017. nov. 12. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a legtöbbnek nincs... Mármint a lakásosaknak. Ez azért van mert a prostitució Magyarországon teljesen legális, a kerítés pedig nem. A kerítésért (ami a striciskedés is) pedig maga a strici 10 év börtönt is kaphat, s ha rábizonyítják a lányra, hogy nem kényszerítette a strici akkor Ő is vagy 5 évet.

A probléma az, hogy a legtöbb lakásos lány nem szeretne adózni (míg tehetnék), így végülis követnek el bűncselekményt, adócsalók. De ezzel természetesen nem nagyon foglalkozik semmilyen hivatalós szerv.

Így nincs más választásuk, s annyival védekeznek a veszélyek ellen, hogy egy lakásban több lány dolgozik, felváltva. És így nagyobb eséllyel tudják hívni a rendőrseget ha valami van.

De egyébként ha gyanus a vendég az ablakból, akkor már be sem engedik.

De van olyan lány is aki egyedül van tényleg, s le tudja rendezni az olyan vendégeket, ha úgy van...

Illetve vannak valóban olyanok is akikre strici vigyáz (én már szinte az összes hosszabb ideje hírdetőnél voltam és kb. 3-4 ilyen van), de ennél még az is gyakoribb, hogy a nő rendesen adózik és bejelentett, órabéres biztonsági őre van. (Ez is nagyon ritka, de gyakoribb mint a strici, kb. 10 ilyen hírdetőnél voltam).

Az utcai prostiknak meg általában tényleg van stricije, de ha jól tudom az egyetlen türelmi zóna MO-n a szabadkai út.

2017. nov. 12. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval az a műfaj már eleve illegális.
2017. nov. 12. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Klasszikus „stricije” (aki kvázi rabszolgaként tartja, a bevételt elveszi stb. már csak az utcai harcosoknak van, a lakásosok közül keveseknek. Ettől még a lakásos lányok is megoldják a védelmüket, nem csak az ügyfelek miatt, hanem pont a stricik miatt is. Mindenkinél megjelennek előbb utóbb a stricik, fenyegetőzve, pénzt követelve. Úgyhogy valami megoldást kell találni. Van, aki eleve olyan lakásban “rendel”, ahol van recepció, mint egy hotelben. Itt eleve nehezebben jut be a strici is. Van, akinek vannak “barátai”, vagy önként fizetnek védelmet. Sok helyen a védelem a lakással együtt jön, azaz leraksz 300 ezret havonta az asztalra, ezért megoldanak neked mindent, a többi a tiéd. Mindenféle létezik, de az biztos, hogy védekem nélkül maradni életveszélyes.
2017. nov. 12. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!