Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lakásos prostinak van stricije? Hogyan talál stricit?
Nem azért kérdezem,mert el akarok menni prostizni,csak kíváncsi vagyok.
Olvastam,hogy sok csaj az egyetemi-főiskolai tandíjat prostiként keresi meg.
Nekik is van stricijük?
Ezek a lányok hogyan keresnek stricit?
A többi prosti által?
Nem a legtöbbnek nincs... Mármint a lakásosaknak. Ez azért van mert a prostitució Magyarországon teljesen legális, a kerítés pedig nem. A kerítésért (ami a striciskedés is) pedig maga a strici 10 év börtönt is kaphat, s ha rábizonyítják a lányra, hogy nem kényszerítette a strici akkor Ő is vagy 5 évet.
A probléma az, hogy a legtöbb lakásos lány nem szeretne adózni (míg tehetnék), így végülis követnek el bűncselekményt, adócsalók. De ezzel természetesen nem nagyon foglalkozik semmilyen hivatalós szerv.
Így nincs más választásuk, s annyival védekeznek a veszélyek ellen, hogy egy lakásban több lány dolgozik, felváltva. És így nagyobb eséllyel tudják hívni a rendőrseget ha valami van.
De egyébként ha gyanus a vendég az ablakból, akkor már be sem engedik.
De van olyan lány is aki egyedül van tényleg, s le tudja rendezni az olyan vendégeket, ha úgy van...
Illetve vannak valóban olyanok is akikre strici vigyáz (én már szinte az összes hosszabb ideje hírdetőnél voltam és kb. 3-4 ilyen van), de ennél még az is gyakoribb, hogy a nő rendesen adózik és bejelentett, órabéres biztonsági őre van. (Ez is nagyon ritka, de gyakoribb mint a strici, kb. 10 ilyen hírdetőnél voltam).
Az utcai prostiknak meg általában tényleg van stricije, de ha jól tudom az egyetlen türelmi zóna MO-n a szabadkai út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!