Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha máshogy nem megy, fizessek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha máshogy nem megy, fizessek prostinak azért, hogy végre szexelni tudjak?

Figyelt kérdés
Hiába akarok komoly szeretetteljes kapcsolatot, a tizenévesek csak élősködnek és rabolják az időmet, az idősebbeknek meg hatalmas igényei és zárkózottságuk van. Most milegyen? Ez lesz a vége, hogy a sok nőnek köszönhetően helyes férfiak prostinál kötnek ki?
2017. dec. 11. 17:17
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
70%

Arról hallottatok már, hogy első randin sétálni megyünk (persze amennyiben az időjárás engedi)?

Útközben beülünk inni egy üdítőt/kávét/forrócsokit/ akármit?

És közben rengeteget beszélgetünk! Merthogy ez az ismerkedő fázis, nem a "felfedezem mennyi pénze van a másiknak" fázis.

Egyáltalán nem is érdekel az a pasi, aki az első randin a pénzével akar "lenyűgözni", vagy azzal, hogy milyen drága, feszengős, steril helyre visz, ahol magamat ismerve amúgysem érezném jól magam.

Kissé ledöbbentem pl. a 4. hozzászólón. Számomra elég irreális dolgokat írt le, de ez persze csak az én véleményem, mindenki ítélje meg maga...

25/L

2017. dec. 11. 18:23
 12/37 anonim ***** válasza:
Én első randin sétálni szoktam velük. Egyszer mentem egyből Morrisonba eggyel lehúzott sok koktéllal és ejtett is...40f
2017. dec. 11. 18:24
 13/37 anonim ***** válasza:
79%

8#

Én a barátnőmet első randira Tatabányára a csóni tóhoz vittem. Sétálgattunk, beszélgettünk, egy padon üldögéltünk. A második randin kimentünk a játszótérre, beültünk egy hintába és ott beszélgettünk, aztán megint körbesétáltuk a csónit. A harmadik randin jött a lehúzás, ugyanis megkínáltam a csokimból és ő egy egész kockát elvett. A negyedik randin még a sörömbe is volt pofája belekortyolni.

Szóval a négy randi négyszáz teljes forintba került... Borzalmas!!

Azóta több mint két és fél év telt el és boldog párkapcsolatban élünk egymással.

A tizes kommentben ott a kulcsszó. A "bombanő" ebből tudjuk, hogy ez a kérdés csak egy szerencsétlen lúzer hisztirohama.

2017. dec. 11. 18:40
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

#9 vagyok.

Azt elfelejtettem, hogy ha ismerkedem egy pasival, tökmindegy, hogy a neten, vagy élőben, általában sétálós első randit szoktam javasolni.

Pl. Városliget, Margit sziget, Hajógyári sziget. Nyilván mindenki környezetében vannak parkok, ilyesmik.

Második randinak pl egy közös kirándulás, vagy valami közös sport tökéletes. Nem feltétlen zabálás közben kell ismerkedni.

2017. dec. 11. 18:52
 15/37 anonim ***** válasza:
5%
Csak ha van gusztusod olyannal lefeküdni, akiben naponta más fütyi fordul meg, és talán közvetlen előtted is a szájában és a puncijában is járt valami.
2017. dec. 11. 19:00
 16/37 A kérdező kommentje:
13: Miért szerencsétlen lúzer? Mert nem úgy pattog valaki ahogy te fütyúlsz? Vagy frusztrál, ha valaki átlát rajtad? Lúzer az , aki a normális nővel nem tud mit kezdeni. De te nem vagy normákis. Mikor mész el?
2017. dec. 11. 19:22
 17/37 anonim ***** válasza:
62%

Kedves válaszolók.

Kár a betűkért. Megvan hol a hiba.

A “kedves” kérdező egy ordas nagy tapló. Jómodorbéli és intelligencia téren is hiányosságok vannak.

Nem csoda, hogy nem talál magának nőt. Frusztrált, elveszett, és támadással felel a legkisebb segítségre is.

2017. dec. 11. 19:25
 18/37 anonim ***** válasza:
2017. dec. 11. 19:59
 19/37 A kérdező kommentje:

Nehogy higgyetek a 17/18-as válaszolónak. Atmzt adja ki itt közösbe, amit én írtam neki privátba. Ergo nem tud oltani.

De nem is kell. Az zavarja, hogy rámertem kérdezni a küllemére. Itt bukott le, mivel nem jó nő. És ahelywtt hogy ezt belátná, lesüllyedt a 16 éves lányok szintjére és az ismerkedésre helyezte a hangsúlyát. Ezzel próbáltq kompenzálni a testi adottságának hiányát. Miattam járcfel hetek óta. Nsgyon kókler.

2017. dec. 11. 20:28
 20/37 anonim ***** válasza:

#10: " A kérdező kommentje:Hát elég nagy baj, hogy manapság a pàrkeresés a romlott nők miatt üzlet. És például egy "bombanő" miért nem lehet normális, miért nem bír a vérével?"

Te érted, hogy mit irtál itt? Szerintem ez egy hablaty. (Pedig azt hittem, hogy kérdeztél valamit.)

2017. dec. 11. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!