Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nincs önbizalmam csajozáshoz és a felkinálkozó szex lehetőségeket is visszautasítom?

Figyelt kérdés

És egyre drágább ruhákban járok, holott tisztában vagyok vele, hogy a normális embereknek nem ez számít... Nekem sem ez számít másokban. De valamiért úgy érzem mégis, hogy csak így nem lógok ki, de egy idő után mindig visszatér az erzés, hogy lenéznek, meg hogy alsóbbrendű vagyok a körülöttem lévőknél.

Meg egy 200 000+ forintos bőrdzsekiben is férfiatlannak érzem magam egy idő után, meg gáznak hogy én ilyet veszek fel, mikor arra csak a "valódi" férfiak jogosultak és hogy mit képzelek magamról.

Pedig mások szerint jóképű vagyok és szerintem sem vagyok csúnya ha egyedül nézem magam a tükörben.

De ha kimegyek az utcára akkor legszívesebben láthatatlanná válnék...

Nem vagyok szűz, de a próbálkozó szép lányokat visszautasítom és a lehető legigénytelenebb nőkkel szoktam szexelni (nem apoltság szempontjából).

Pl. én már elértem az adonis indexemet, de 160 cm mellett 85 kg-s csajokat dugok, meg ilyenek.

Meg pl. egy normál kozmetikus is szőrtelenít 10 000 Ft-ért kb. ugyanúgy, de én 35 000-ért járok, mert bár látom hogy nem ad semmi pluszt, rettegek hogy mégis, csak én nem veszem észre és mások meg igen és kinevetnek.

Mitől lehet ez és mit tehetnék ellene?

2017. dec. 11. 12:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel mindenre ezt lehetne mondani és akkor semmi probléma nem létezik a világon.
2017. dec. 11. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Isten hozott a 21. században, ahol az apukák már nem tudnak férfiakat csinálni a fiaikból, mert ők maguk is lúzerek. A kérdésedre ez a válasz, hogy nem jó nevelést kaptál. Vagy nem kaptál szeretetet, ahol megtanultad volna normálisan értékelni saját magad.
2017. dec. 11. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ennyi erővel mindenre ezt lehetne mondani és akkor semmi probléma nem létezik a világon."

Kilences vagyok és a szarkasztikus válaszom arra próbált rávezetni, amit a 30+ évem alatt megtanultam:

Rinyálhatsz amennyit csak akarsz, az nem fog semmit megváltoztatni. Gondolkozhatsz a miérteken, felvázolhatod egyenlet rendszerben, olvashatsz statisztikákat, használhatsz nagy szavakat, mint "adonisz indexet", de az egész semmit sem ér az ember életében. Mert tudod mi határozza meg az ember életét? A Tettei!

Mert az életed végén, mikor a sírkövedre írják a szavakat, nem azt írják, hogy te a fejedben milyennek gondoltad magadat, hogy mire vágytál egész életedben, mit szerettél volna megvalósítani, hanem azt, amit tettél!

"Itt nyugszik Kovács József, aki csajozni akart, de végülis nem csajozott, hanem csak gondolkozott a csajozáson. Gyászolják a barátai, családja nem, mert ahhoz csajozni kellett volna, hogy gyerekek legyenek..."

2017. dec. 11. 15:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Elhatározás nélkül nincsenek megvalósított tettek, pont azért nem állat az ember mert nem csak cselekszik ész nélkül, nem ösztönlények vagyunk.

Én valamiért beteg lettem, beteg a lekem, a pszichém, stb. Én tényleg probálkoztam pszichológussal, de úgy érzem csak mélyebbre süllyeztett.

Viszont szerintem amíg nem tudom, hogy miért vagyok ekkora szar, miért vagyok ilyen frusztrált, nyafogó típus, tele komplexusokkal, addig a megoldást sem tudhatom.

De lehet tényleg ez a sorsom, hogy ne szaporodjak, meg ilyenek...

2017. dec. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!