Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány/nő, aki volt már gruppen szexben?
Első vagyok, bocsi csak elküldtem véletlenül :D
Szóval igen van, nekem írhatsz privit ha gondolod.
22L
Mindenképp olyan partnert válasszatok akit azért valamennyire ismertek, teljesen idegenekkel sosem tudni azért mi lehet..
Engem izgat, hogy egy idegennel szexelek, de félek is tőle, úgyhogy fantázia marad.
Viszont hármasban és egy másik párral már volt szerencsém, és nagyon jó élmény volt, nem bántam meg!:)
28N
Férfi vagyok, mielőtt még félreértés lenne. Bocs hogy írok, de tudok tanáccsal segíteni.
Többször volt már benne részem, ha van rá alkalmas partner, csinálom is. Szeretem, szerintem nagyon jó dolog. Az vesse azokra a lányokra az első követ, aki nem gondolt még rá, vagy nem próbálna ki új dolgokat.
Akit konkrét tanács érdekel, írjon, nem tudom pontosan milyen kérdésekre keres választ, de én legtöbbször azt látom, hogy a félénkség szab határt a az ilyen vágyaknak. Alapvetően ez nem baj, de ha találsz egy megfelelő partnert, aki mellett biztonságban érzed magad, és vágysz rá, biztosan nem bánod meg.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!