Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a többes szex?
Figyelt kérdés
25/L vagyok és érdekelne hogy milyen két pasival :) de még análban sem volt részem..2017. aug. 20. 13:24
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy el tudnám viselni egy másik pasi látványát vagy érintését szex közben akkor is ha véletlen történik de az anált megmutathatom ha gondolod. :D
A neten az anális szex 10 aranyszabálya írást azért olvasd el előtte akárkivel is csinálod majd. :)
2/7 anonim válasza:
Ha izgatja a fantáziád, akkor kell keresni két olyan pasit akiben megbízol, és összeszedni a bátorságod.
A tapasztalat az, hogy akit érdekel, és jó partnereket talál hozzá, az szívesen csinálja máskor is.
Én szeretem, és a barátnőmmel is be fogunk venni rövidesen más pasikat.
31/F
3/7 anonim válasza:
nekem volt részem 2 ff ebből az egyik a férjem volt nagyon izgató volt!!!36N
4/7 anonim válasza:
A férjem biszex,ezért elég sűrűn előfordul.Először nagyon visszafogottra sikeredett a gátlások miatt,de már istenien érzem magam a dupla kényeztetés miatt.Priviket nem kérek,állandó partnerünk van. 45/N
5/7 Synesztro válasza:
29/F, Én is imádom, ezt a felálást sokkal jobban, mint a 2L/F et. Hetero vagyok, a párommal közeli barátokat alkalmazunk, akikben megbízunk. A párom az első alkalommal elég gátlásos volt, azonban mi már gyakorlottak. A párom azt mondta utána, hogy ez egy valóságos csoda volt, amit átélt, és nem hitte, hogy ebben valaha része lehet. Alkalmanként élünk vele, a mai napig is, 6 és fél éve vagyunk együtt. Nagyon feldobja az együtléteket;) Javaslom próbáld ki, ettől nyugi, még nem leszel Kva;D
6/7 anonim válasza:
hát nézz meg néhány ilyen videót és kb megtudod.
Ha pedig mindenképpen át akarod élni, akkor irány swinger klub.
7/7 anonim válasza:
Én seggbeduglak ha szeretnéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!