Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonz valakit a párcserés többes szex?
Hármas volt már minden felállásban, szeretem/szeretjük :-)
F
Egyetértek az 5-sel, annyi különbséggel, hogy én nő vagyok és férjezett.
Fantázia szintjén már mi is eljátszottunk a gondolattal, és felvetődött, hogy valamikor a jövőben kipróbálnánk-e hármasban, de szerintünk a valóság nem ennyire egyszerű.
Csak plusz probléma forrása lenne, ha egyébként jó a kapcsolat/házasság és csak megrontaná egy ilyen nem pedig plusz izgalmat, vagy örömet hozna. (Tisztelet a kivételnek.) Épp azért, mert rossz érzéssel töltene el minket, hogy akit szeretünk, mást élvez vagy más élvezi.
#6:
Mert önzőek vagytok :-P Ha szeretem a párom, akkor nem sajátítom ki és megadom neki azt az élvezetet, hogy azzal dugjon, akivel akar ;-) Hiszen szeretem és tudok örülni az ő örömének én is. (#4-es voltam)
Kedves #4-es!
Nem ítélünk el ezzel kapcsolatban senkit, ha neki ez jól esik, ezért is írtam, hogy tisztelet a kivételnek és nem is önzőségnek érezzük.
Mi csupán még csak 11 éve vagyunk együtt és még élvezzük és kielégít minket szexuálisan a másik, nincs szükségünk harmadik fél bevonására. Nem érezzük szükségét másnak vagy, az újnak.
Lehet, hogy mi még nem jutottunk el érzelmileg arra a "magaslatra", ahol Ti vagytok, de mi, most még ezt megcsalásnak éreznénk.
Ha odakerülünk, hogy komolyan gondolkodnánk ilyenen, vagy szükségét éreznénk annak, hogy fel kelljen dobni a szexuális életünket, akkor majd lehet, hogy másképp fogjuk gondolni. Most, még ez a helyzet ;)
Üdv,
#6-os
#8:
Pont ezzel szokták elrontani, akik kísérleteznek vele :-P Nem azért kell a harmadik (negyedik) szereplő, mert pótolni kell valamit, vagy mert fel kell dobni a dolgokat. Ez alapvetően egy hibás szemlélet és akik így állnak hozzá, azoknak soha nem is fog bejönni a dolog.
A plusz fő egy játék, egy kiegészítés. Olyan mint egy vibrátor, vagy egy csini fehérnemű, vagy bármilyen más játék. Soha nem annak kell lennie a céljának, hogy pótlék legyen, hanem hogy kiegészítő. Csak akkor szabad belemenni, ha kettesben is tökéletesen működik a szex. Ha kettesben valami nem jó, akkor csak rontani fog rajta, viszont ha minden rendben van, akkor plusz élvezetet nyújt.
Mi három éve vagyunk együtt, de mindkettőnknek volt már előtte is tapasztalata többesben és szeretjük. Tud olyat adni, amit a két szereplős szex nem: mondjuk egészen más érzés egy nőnek ha négy kéz simogatja és két farok dugja egyszerre. Ezt kettesben nem lehet átélni :-P
Lehet, és teljesen igazad van abban, amit írsz.
De, jelenleg még efféle kiegészítőnek sem érezzük szükségét...
De, ha majd odajutunk, eszemben lesz az, amit írtál ;)
Legyen kellemes napod! :)
#6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!