Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félelmemnek van alapja?
Bennem az motoszkál egy ideje, hogy ugye az első szex nem annyira a legjobb,viszont ez változik, de mi van, akkor ha ez majd több alkalom után se fog változni és a végén elmegy tőle sajnos a kedvem. Félek attól, hogy hiába vágyom rá egyszerűen nem fogom majd tudni élvezni azt.
A félelmemnek van alapja?
19/ szűz L.
Két lánynak vettem el a szüzességét. Az egyiknek nem volt szűzhártyája, és éppen hogy szorított valamennyire. Szerintem neki bármi befért volna oda.
A másik lány feszes volt, és kicsit fájt neki, amikor először ráült, de mivel azért szexeltünk, hogy élvezzük, nem a fájdalommal törődött, hanem elkezdett lovagolni és elélvezett. Utána mondta másnap, hogy fáj neki még egy kicsit, de ez túlélhető.
Nem kell félni tőle.
Nincs alapja.
Nekem egy olyan pasi vette el, akivel minimálisan sem élveztem, mégsem ment el tőle a kedvem.
Később már volt olyan partnerem, aki mellett eszembe sem jutottak az első rossz tapasztalatok.
Nekem az exemmel 10/9 aktu fájt. Hiába izgatott fel, túl nagy és vastag volt.
Elérte a méhszájat, sokszor szétrepedtem, stb. Szar volt és kínszenvedés.
De ha megtalálod a hozzád illő srácot (méretileg IS), akkor szuper dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!