Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én látok rémeket vagy lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látok rémeket vagy lehet a félelmemnek alapja?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, néha vannak vitáink általában apróbb nézeteltérésekből adódóan, de alapvetően jól működik a kapcsolatunk és ha össze is veszünk gyorsan megbeszéljük és kibékülünk.

Körülbelül egy hónapja lehettünk együtt amikor egy este a városban sétálva összefutottunk pár barátommal és csatlakoztunk hozzájuk pár italra ugyanis nem mutattam be addig még a barátnőmet és nagyon megörültek nekünk. A barátnőm és ők nem sokat beszéltek egymással de volt egy olyan érzésem, hogy az egyik barátomnak tetszhetett a barátnőm, ugyanis viccelődve, kicsit oltogatva kezdett el vele egy párbeszédet és egyszer úgy tűnt mint aki nagyon végigméri őt. Ez a barátom akkor kicsit ittas volt így nem tudom mennyire számít ez a viselkedése, de velem is eléggé lekezelő, oltogató stílusban beszélt akkor este, mindezt a barátnőm előtt.

Azóta nem volt közös program velük, de észrevettem valamit ami nyugtalanít. Nagyon sokszor azt látom Facebookon, hogy perce pontosan ugyanannyi ideje voltak legutóbb elérhetőek, és nagyon sokszor fordul elő az is, hogy hosszabb ideje nem voltak már elérhetőek, de egyikük belép és pár pillanattal később a másikuk is online lesz, majd pár perc után sokszor egyszerre tűnnek el a chatről és perce pontosan, vagy 1-2 perc különbség van csak közöttük.

Facebookon nem ismerősök amúgy, a barátnőmmel mikor beszélgettünk a barátaimról ezt a barátomat úgy jellemezte mint aki se külsőre se belsőre nem jött be neki, és szimpatikusnak se találta.

Sajnos eléggé stresszelős, kombinálós típus vagyok, így merült ez is fel bennem. Szerintetek lehet ennek alapja vagy abszolút hülyeség ez az egész gondolat?

2015. máj. 22. 11:21
 1/6 Mumusan ***** válasza:
Szerintem hülyeség. De a barátoddal beszélhetsz erről. Elvégre barátok vagytok. Vagy nem?
2015. máj. 22. 11:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy felhozom egyszer amikor beülünk valahova iszogatni, csak nem tudom hogy álljak ezzel elő úgy, hogy ne legyen belőle összeveszés. Régóta vagyunk barátok de igen érdekes a hozzáállása a nőkhöz, párkapcsolatokhoz, más barátnőjéhez,főleg mostanában mivel nincs túl jó passzban, így kicsit bizalmatlan vagyok vele szemben. Attól tartok ha felhozom és nincs alapja megharagszik rám, hogy nem bízom benne és ilyet nézek ki belőle. Ha pedig van alapja arra sincs garancia, hogy bevallaná.
2015. máj. 22. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem ismerősök, nem látják egymást facebookon, nem tudnak chatelni, az üzengetéshez pedig tök mindegy, mikor vannak fent, nyilván nem tudnák percre pontosan összehangolni. Szerintem abszolút hülyeség az egész gondolat, és csak te kombinálsz.. De nagyon buta dolgokon, tényleg. A barátnőd nem is találta szimpatikusnak, és miért is ne hinnél neki? Ittas volt, beszólogatott neki és neked is, a kapcsolat elején vagytok, biztos, hogy nem azon jár az agya, hogy melyik bunkó haveroddal enyeleghetne, inkább ösztönösen ilyenkor az ember távolságot próbál tartani azoktól, akik negatívan befolyásolhatják a párkapcsolatát. Szerintem a barátnőd jogosan háborodna fel, ha megtudná a fejtegetésed, mert nem elég, hogy azt gondolod, félremenne, de ráadásul egy olyan alakkal hozod össze, aki jóérzésű nő számára inkább taszító, mint vonzó. De most komolyan, hogy jutott ez eszedbe? Van bármi más alapja azon kívül, hogy mindketten használják a facebookot?
2015. máj. 22. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ezt felhozod nekik, nevetségessé teszed magad, és nagyon bizonytalan, önbizalomhiányos pasinak fogsz tűnni. A haverod egóját biztos megnövelné, hogy te félted tőle a barátnődet, a barátnőd pedig kissé kiábrándulna, mert ennyire kevésre tartod magad. De ha annyira erősek a kételyeid..
2015. máj. 22. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben... szerintem ne kombinál túl...

rengeteg időt elb_tam, hogy a face, mailok, sms-ek időpontját nézegettem, egyeztettem, kombináltam....

soha sem jutottam semmire, - viszont az egész kapcsoaltunk nagyon megkeseredett.

2015. máj. 23. 16:03
 6/6 Zöldövezet ***** válasza:

Istenem , ments meg minket a facebooktól.........

Találkozott vele?

Csókoloztak?

Lefeküdtek?

Amint látom , megkérdezted a lányt, és azt mondta, nem jön be neki. Egy kapcsolat alapja a BIZALOM!

2015. máj. 26. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!