Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látok rémeket vagy lehet a félelmemnek alapja?
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, néha vannak vitáink általában apróbb nézeteltérésekből adódóan, de alapvetően jól működik a kapcsolatunk és ha össze is veszünk gyorsan megbeszéljük és kibékülünk.
Körülbelül egy hónapja lehettünk együtt amikor egy este a városban sétálva összefutottunk pár barátommal és csatlakoztunk hozzájuk pár italra ugyanis nem mutattam be addig még a barátnőmet és nagyon megörültek nekünk. A barátnőm és ők nem sokat beszéltek egymással de volt egy olyan érzésem, hogy az egyik barátomnak tetszhetett a barátnőm, ugyanis viccelődve, kicsit oltogatva kezdett el vele egy párbeszédet és egyszer úgy tűnt mint aki nagyon végigméri őt. Ez a barátom akkor kicsit ittas volt így nem tudom mennyire számít ez a viselkedése, de velem is eléggé lekezelő, oltogató stílusban beszélt akkor este, mindezt a barátnőm előtt.
Azóta nem volt közös program velük, de észrevettem valamit ami nyugtalanít. Nagyon sokszor azt látom Facebookon, hogy perce pontosan ugyanannyi ideje voltak legutóbb elérhetőek, és nagyon sokszor fordul elő az is, hogy hosszabb ideje nem voltak már elérhetőek, de egyikük belép és pár pillanattal később a másikuk is online lesz, majd pár perc után sokszor egyszerre tűnnek el a chatről és perce pontosan, vagy 1-2 perc különbség van csak közöttük.
Facebookon nem ismerősök amúgy, a barátnőmmel mikor beszélgettünk a barátaimról ezt a barátomat úgy jellemezte mint aki se külsőre se belsőre nem jött be neki, és szimpatikusnak se találta.
Sajnos eléggé stresszelős, kombinálós típus vagyok, így merült ez is fel bennem. Szerintetek lehet ennek alapja vagy abszolút hülyeség ez az egész gondolat?
Voltam hasonló helyzetben... szerintem ne kombinál túl...
rengeteg időt elb_tam, hogy a face, mailok, sms-ek időpontját nézegettem, egyeztettem, kombináltam....
soha sem jutottam semmire, - viszont az egész kapcsoaltunk nagyon megkeseredett.
Istenem , ments meg minket a facebooktól.........
Találkozott vele?
Csókoloztak?
Lefeküdtek?
Amint látom , megkérdezted a lányt, és azt mondta, nem jön be neki. Egy kapcsolat alapja a BIZALOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!