Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusnak számít, ha 15 évvel idősebb pasik jönnek be?
ahogy a 2 írja
ha neked és neki oké,akkor ne foglalkozz semmivel
..
Nah...pár hónap múlva 14 leszek, de a napokban beszélgettem a szüleimmel és kijelentették hogy apakomplexusom van 😂
Ami mindjuk igaz is lehet, mert apukám okos, vicces és védelmező, és általában ezt keresem a fiúkban. Egy ideje tetszik is egy fiú, szinte ugyan olyan mint apukám, belsőre és külsőre is vannak hasonlóságok. Na szóval...ha te is így választasz, akkor igen, te is apakomplexusos vagy xD De ha csak simán az idősebbek jönnek be, akkor szó sincs róla :D
Nem.
Az az Apakomplexus ha Apád koru pasik jönnek be.
Tehát egy bő 20-25-30 évvel idősebb Férfiak.
Feltételezem hogy Apád nem 15 èvesen csinált hogy 15 évvel idősebbhez vonzódsz.
23N
Nem. Szimplán annyit jelent, hogy a korcsoportodban nem találsz számodra elég érett pasit.
Manapság alapvetően elég nagy az érettségbeli eltolódás. Én minimum 5 évre tippelem az ideális korkülönbséget nő-férfi között, hogy megfelelő legyen a kommunikáció.
14 vagyok. (bár sokan 18nak hisznek...)
Amúgy mostanában idősebb pasikkal többet irogatok. És itt gyakorikérdéseken is,és őket egyáltalán nem zavarja,h ilyen fiatal vagyok,sőt valamelyiknek tetszik...
De amúgy valóságba is most tetszik valaki(29 éves lesz)...
Azért gondoltam megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!