Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és az idősebb pasik. Ez szerintetek mi? Apakomplexusnak nem gondolnám.
22 éves átlagos lány vagyok, de olyan 18-nak nézek ki, babaarcom van..nagyszájú, humoros, lélekben pasis lány vagyok, mindig jobban kijöttem velük, több témám is van velük. 1 komoly kapcsolatom volt, néhány futókaland, de csak azzal fekszem le, akit szeretek (eddig 2 ember, az első komoly kapcsolat és a mostani komolyodó kapcsolat). A kérdés lényege. Én tudom magamról (nem hirdetem, ha rákérdeznek elmondom, de ennyi) hogy az idősebb pasik vonzanak, egyre inkább kezdem érteni miért. Idősebb = az én korom + max 20 év.
Viszont. 4 pasi került tényleg sorsszerűen eddig az utamba, mind a 4 idősebb volt tőlem minimum 8 évvel és mind kezdeményezett, pedig nem tudhatták h reagálok rá, nem ismertek. Tetszettek persze, de tényleg nem tudhatták, hogy mi lesz..és a 4ből 3 (a negyedik most szövődik) igencsak jelentős volt az életemben és azt hiszem én is az övékben.
Viszont2. Sosem volt korombeli pasim, valahogy sosem találom velük a hangot, nem jönnek be nagyon, és úgy veszem észre, én sem nekik. Voltak próbálkozások, de mindig vontatott és nehézkes volt.
Sokat gondolkodtam, hogy akkor most ez apakomplexus? Megérzik rajtam úgymond, hogy az ő korosztályukat csípem? Mert mindegyik elfogultság nélkül jó pasi volt, tehát még azt sem mondhatom, hogy lepukkant vén fószerek, mert nem. Fiatalosak, üdék, viccesek, kedvesek..
Köszönöm a válaszod! :)
Az esélyadás..én megadnám hidd el, senkitől nem zárkózom el. A fent említett 4 pasiból 2 simán letagadhatna egy 10-est, én annyival kevesebbnek is néztem őket, tehát majdnem korombelinek, vagy csak kevesebbel idősebbnek. Pár évvel, max 5-tel.
Mincs a kornakl AKKORA jelentősége, én is éltem bő 10 évet egy 20-asal fiatalabb nővel, nem a kor miatt váltunk szét.
A férfinép 25 fölött kezd komolyodni, a nők korábban, ez is oka lehet, hogy az évjáratodból még senki nem ragadott meg.
Kedves kérdező!
Most saját tapasztalataimból irok neked. Anno amikor nekem az volt a fontos, hogy az iskolában valami "érdemeset" szerezzek a jővömre tekintettel, addig más leányok + srácok buli+haverok+alkohol stb.. Egyszerűen személy szerint jómagamnak ez nem jött be. Lehet ítélkezni és bántani mást emiatt de ez így volt és van is. Az én párom 14 évvel idősebb nálam. Jelenleg boldog házasok vagyunk immár több mint 11 éve, és van egy gyönyörű fiacskánk :) Többnyire megragadott a komolysága, őszíntesége és a családcentrikussága (Bika) Nem apakompleszusról van szó amikor idősebb korosztályhoz vonzódik egy fiatal. Bár nekem volt anno velem egy korosztályba lévő barátom is és megmondom őszíntén, hogy nem jött be az a laza és lézengő életvitel. Nem érzem magam vénasszonynak sőt ő fiatalodott hozzám és nagyon jól megvagyunk! Ő fiatalodott hozzám én pedig komolyodtam hozzá :)
Nem kérdéses, ha így érzed magad jól és így találod meg "utadat" akkor ne változtass azért mert épp más másképp gondolja vagy látja a dolgokat. Ahogy neked jólesik!
Sok sikert és hajrá!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!