Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 éves és idősebb nők! Önök vonzódnak a fiatalabb fiúkhoz?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 21:31
1/13 anonim válasza:
A 35-40-es korosztályba tartozó nők, általában utálják ha magázzák őket.
Vannak köztük, akik vonzódnak a fiatalabb "fiúk???" pasikhoz, de csak kevés %-uk az, akinek már nincs családja/férje/barátja ezért a kalandokat keresné egy fiatal tapasztalatlan fiúcska mellett.
2/13 anonim válasza:
Egyrészt 40 évesen lófaxt vagyok öreg....másrészt, jó fej vagyok, de nem dugok csak úgy. Ha így is jo, írhatsz.
3/13 anonim válasza:
Mi az, hogy önök? Te hülye vagy? Tessék rendesen kérdezni! "A nénik szeretik a fiatalabb fiúkat?"
4/13 anonim válasza:
A 35-40 éves mamik közül sokan szeretik a fiatalabb férfiakat, igen.
5/13 A kérdező kommentje:
jó,oké lehet baszogatni,hogy én tiszteletben tartom még itt is a kort.
Bocsánat így neveltek.
akinek nem tetszik nem muszáj odaírni
2017. dec. 5. 21:52
6/13 anonim válasza:
Rendben van ez,hogy tiszteled a kort :)
Ez aranyos sőt kedves :)
Másrészről meg furán hangzik néni meg...... ? :D
7/13 anonim válasza:
En gen.de ha magaz egy fiatal stac az rosszul esik mert akkor öregnek érzem magam
8/13 anonim válasza:
Én nőként leragadtam a 35-40 idősebbnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!