Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan nok akik igenylik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nok akik igenylik az analis szexet?

Figyelt kérdés
Milyen erzest ad nekik ? Eltudnak csak popsi szexel elvezni csiklo izgatas nelkul ?

2017. dec. 9. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Mindjárt beszarok érzést
2017. dec. 9. 15:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Nyilvan a kerdes azoknak szol akik szeretik csinalni.
2017. dec. 9. 15:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

1#

Tenyleg olyan! :,D

2017. dec. 9. 15:49
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Én igénylem. Szeretem nagyon és orgazmusom is van tőle. Privátot nem írjatok
2017. dec. 9. 16:06
 5/13 anonim ***** válasza:
*ne
2017. dec. 9. 16:06
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Én szererem és igénylem is. Jobban is lehet mint simán. El is élvezek tőle.
2017. dec. 9. 16:11
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem nyulsz a csiklóhoz akkor ia csiklo orgazmus van mert belúlről nyomás irányul a csiklóra és úgy van ingerelve. És nem azért élvez el egy nő análisan mert annyra fsza az a seggbekuki. Mivel NINCS prosztatánk így fizikai képtelenség az Anális orgazmus.

Mint írtam belülről a nyomás helyeződik a csiklóra és a mozgás közben "dörzsölődik" ezért van orgazmus.

Csak mivel benne van a kuki a popsiba sokan azt hiszik hogy az Anális szextől lett orgazmusa a lánynak. És hirdetik itt az igét. Közben meg bele se gondolnak hogy Anatomiailag egy Nőnek kizárt a végbèlenkeresztüli orgazmus függetlenűl attól hogy az ánusz tele van idegvégződéssel.

2017. dec. 9. 16:27
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó, akkor mégis van... úgy tudom a csikó valójában 10 centi hosszú befele és az az inger ami azt a részét éri análnál azt nem érheti kívülről...
2017. dec. 9. 17:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak a valaszat akik erdemben szoltak a kerdeshez.
2017. dec. 9. 19:37
 10/13 Joe.38 ***** válasza:
51%
Hát ha igazi választ akarsz és érdemben., akkor sajna tudnod kell egy lány 12 éves koráig szeret tud szeretni önzetlenül. Ezt olvastam egy tanulmányban. És tényleg. Utána kifejlődik , kialakul az érdek. Azaz felfedezi , hogy vágynak rá. Ezt kihasználva egyre jobban a pénz tudja lázba hozni. Azaz ez lebeg szemük előtt. Tehát a pénzt igénylik követelik legjobban. Oda lukad ki mindig ott vegződik mindig az ěrdeklődésük és igényük. Persze vannak fapinák meg nyuggerek vén asszonyok. Azok is nők. Azaz nem.lehet általánosítani.
2017. dec. 10. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!