Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak olyan 40-es pasik akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan 40-es pasik akik már nem igénylik a szexet?

Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 06:59
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
30-asat is tudok... szóval nyilván vannak. De ritka, és nem is hiszem hogy ez normális.
2016. márc. 31. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
39 vagyok de inkább az a baj, hogy nem kapok a páromtól, igény lenne rá... Szerintem faterom viszont kb. 40 éves koráig szexelt muterommal és onnantól nem...
2016. márc. 31. 09:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak, akik huszonévesen sem igénylik a szexet... Szóval ez nem a kor függvénye.
2016. márc. 31. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam ezzel a parával, egy negyvenes férfi is férfi, sőt.
2016. márc. 31. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem nem kor függő, sokkal inkább egyéni adottság.

A kor előrehaladtával valamelyest csökkenhet az igény, főleg ha némi elhízás és keringési problémák is társulnak mellé, de az igény még akkor is meg van, inkább fizikai korlátok szólnak közbe.

Nagyon régen amikor összejöttünk a párommal, akkor napi szinten ment a szex vagy 5-6 évig, aztán elkezdett csökkenni, most heti 2-3 alkalomra álltunk be, de ez is változó. Amikor nem vagyunk fáradtak és stresszesek, elutazunk nyaralni egy hétre, akkor van hogy minden nap összebújunk....ennyit számítanak a külső körülmények.

38F

2016. márc. 31. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!