Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » EZ fair szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ fair szerintetek?

Figyelt kérdés
A barátnőm kb 6x olyan gyakran elégít ki engem orálisan mint én őt. Ez szerinte nem fair, szerintem meg senki nem kényszerítheti a másikat ilyenre, én inkább annak lennék a híve hogy akkor már egyikőnk se csinálja, de ő szereti csinálni és elvárja tőlem is ami szerintem nem fair. Szerinte meg természetesen az hogy én nem viszonzom. Érdekel az álláspontotok (kérlek nemmel korral kommenteljetek és őszintén.) Egyébként a kérdés teljesen komoly, csak az adminok valamiért leszedték a szexualitás témából. nyilván nem elég érettek ehhez. Amit tudnotok kell rólunk : Én egy 22 éves kicsit beképzelt, kivagyi egyetemista vagyok akinek sok alkalmi kapcsolata volt és nem tisztelte a nőket de mára már szerelmes vagyok és komolyan gondolom vele, el is venném mert szeretem. Ő : 17 éves kis ártatlan gimnazista jószívű lány, aki ha mérges a sátán is elbújna előle a sarokba. Válaszaitokat előre is köszi. <3

2017. dec. 9. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A személyleírásotokig azt hittem, ez egy értelmes kérdés, már válaszolni is akartam, aztán kiderült, hogy kamu.
2017. dec. 9. 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kell még neked egy két szemeszter és szigorlat és néhány kapcsolat is még... Lehetne írni hogy fiatalok vagytok blabla bla de hogy "fair" vagy nem, hát mi csak a véleményünket tudjok itt közölni és amit nem értek hogy azt írod hogy ő hatszor gyakranta elégít ki orálisan téged és inkább akkor ő sem tenné és irányodból sem várná el hogy megtedd, akkor bocsi ne add a szájába vagy ennyire erőszakos hogy lekötöz elbódít és addig szív ameddig egy csepp van benned...? Esetleg ha arra gondolnál hogy ő bizony élvezi ha nyalod akkor igazán így mégjobban ki fejezhetnéd a szereteted irányába. Aztán ha esetleg majd idővel megkapja mástól amire vágy akkor meg elhordot minfenfélének ...

38 f

2017. dec. 9. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Alap Lenne hogy viszonzod

Én nem is szopnálak le többet ha nem viszonoznád hosszú távon

Szarnálak le. És valószínűleg ki is raknàm a szűröd. És keresnék olyat akinek nem kell könyörögni hogy nyaljon ki miután leszoptam. Persze lehet olyan hogy 1-2 alkalommal csak én csinálom. Mert pl Menstruálciókor nem várnám el hogy viszonozza.

2017. dec. 9. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Hol jöttél vele össze? adhatnál tippeket.. :D
2017. dec. 9. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy 17 éves "ártatlan" kis torkosborz? :) Az igen, kapós lesz...járasd a nyelved, azt mondom.
2017. dec. 9. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Ásd el magad!
2017. dec. 9. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem fair.

Szóval ne hagyd magad leszívni annyiszor, hanem szépen tedd át a súlypontot az orálról a jóval kölcsönösebb dugásra.

2017. dec. 9. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Fiatalok körében gyakori az ilyen felállás. Egész egyszerűen azért, mert a farok végéhez sokkal könnyebb hozzáférni, mint a puncihoz. Autóban, erdőszélen, kapu alatt, bárhol elő lehet kapni, míg a lány nemi szervéhez hozzájutni jóval körülményesebb.
2017. dec. 10. 15:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Nevezzetek hímsovinisztának vagy régimódniak de szerintem ő a nő.. ő hajol meg nekem nem fordítva. Amúgy is szokott nekem hazudni, de én neki soha.
2017. dec. 11. 14:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, még az eszembe jutott hogy társadalmi szmléletből a férfiak a perverzek, meg akik nagyobb hangsúlyt fektetnek a külsőségekre és szexualitásra a nők meg szexuálisan konszolidáltak és nem nézik ezeket, csak áldozatok.. azért ha párt keresek tetováltassam a homlokomra hogy "NEM NYALOK PINÁT" mert ez ilyen fontos ezek szerint.. az eddigi kommentek alapján meg a hölgyek egyből felháborodnak. amúgy is, ezt jószívűségből csinálják nem ? Nem pedig azért hogy viszonozzák. Én sem kérek számon senkitől egy szál cigit negyed órával azután hogy én adtam.--
2017. dec. 11. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!