Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ fair szerintetek?
Szerintem kell még neked egy két szemeszter és szigorlat és néhány kapcsolat is még... Lehetne írni hogy fiatalok vagytok blabla bla de hogy "fair" vagy nem, hát mi csak a véleményünket tudjok itt közölni és amit nem értek hogy azt írod hogy ő hatszor gyakranta elégít ki orálisan téged és inkább akkor ő sem tenné és irányodból sem várná el hogy megtedd, akkor bocsi ne add a szájába vagy ennyire erőszakos hogy lekötöz elbódít és addig szív ameddig egy csepp van benned...? Esetleg ha arra gondolnál hogy ő bizony élvezi ha nyalod akkor igazán így mégjobban ki fejezhetnéd a szereteted irányába. Aztán ha esetleg majd idővel megkapja mástól amire vágy akkor meg elhordot minfenfélének ...
38 f
Alap Lenne hogy viszonzod
Én nem is szopnálak le többet ha nem viszonoznád hosszú távon
Szarnálak le. És valószínűleg ki is raknàm a szűröd. És keresnék olyat akinek nem kell könyörögni hogy nyaljon ki miután leszoptam. Persze lehet olyan hogy 1-2 alkalommal csak én csinálom. Mert pl Menstruálciókor nem várnám el hogy viszonozza.
Nem fair.
Szóval ne hagyd magad leszívni annyiszor, hanem szépen tedd át a súlypontot az orálról a jóval kölcsönösebb dugásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!