Mit tegyek? Szerintetek ez így fair?
Figyelt kérdés
múlthéten nem voltam iskolában mert beteg voltam , és az egyik barátom csütörtökön rám írt , hogy matek tz-t fognak írni pénteken. Ma bementem és a matekórából vagy már 15-20 perc letelt és megkérdezte tőlem a tanár , hogy én meg írtam-e én nemmel feleltem erre a kezembe nyomta a papír lapot és azt mondta , hogy írjam meg. DE ezzel csak 2 bajom van 1. nem voltam múlthéten ezért fogalmam sincs a tananyagról főleg arról amit a tz-ben kérdeztek 2. be se tudtam fejezni MERT nem adta meg a 45 percet a tz-re ezért szerintem NEM számíthatja be a jegyet (hiszen az osztálytársaimnak meg volt pénteken a 45 percnyi írási lehetőség) :P 15/f2017. jan. 17. 14:44
1/3 anonim válasza:
Gondolom nem is kérted el az anyagot haverodtól. Így jártál, megérdemled.
2/3 anonim válasza:
Az iskola sosem fair. :P Ha gondolod tegyél panaszt igazgatónál/osztályfőnöknél, de nem sok esélyt látok a sikerre, mivel az iskola arra tanít, hogy meglapulva elfogadd mások ítéletét. :P
3/3 Tom Benko válasza:
Nem, nem fair. A témazáró előtt felkészülési lehetőséged volt, csak nem éltél vele, ugyanakkor viszont az egyenlő esélyek miatt neked is meg kellett volna adni a 45 perc munkaidőt. Első körben fordulj az osztályfőnökhöz, másodikként a vezetőséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!