Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az ilyen nők is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen nők is prostituáltak?

Figyelt kérdés
Akik (nagykorú) szűz fiúkat tanítgatnak, és nem csak úgy, hogy lefekszenek velük hanem elméleti "oktatást" is tartanak arról hogy mit szeretnek a nők. És mindezért pénzt kérnek a fiúktól. Az ilyenek ugyanúgy prostik mert pénzt kérnek érte? Vagy ennek más a neve?

2017. dec. 8. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Prostitualt = anyagiekert ellenszolgaltatast nyujto ember

Szerintem nem kell tobbet mondanom" Tényleg nem. Föleg ha ilyen butaságokat mondasz. (Minden bérböl, fizetésböl élö, minden szolgáltatást nyujto????)

2017. dec. 8. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő lennék, már rég kitaláltam volna ezt a fajta szolgáltatást. Ha csak erről az oldalról jönnének is a szűz fiúk, akkor is gennyesre keresném magam vele. :-))
2017. dec. 8. 17:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Miguel, csináljuk meg.

Én egy nyári táborra gondoltam... olyan mint a PUA, csak az elég gáz. Ez egy menő tábor lenne szűz fiúcskáknak. Lenne elméleti oktatás, Bevezetés a Női nyelvbe, Ismerkedés alapok, egy kis anatómia, Puncitan I-II. Bevezetés a mellek világába. Nyalásművészet. Ujjazás-kézimunka. Szabadon választható: Análtörténelem, Nemi kórélettan, Korai magömlés

Aztán gyakorlatban a tanítónők, képzett pillangók (a diákok választhatnának kihez mennek az "inszemináriumra" haha, ...elmagyaráznák a dolgokat a csoportos "kúrzusokon", majd privátban jönne az éles bevetés szüzességelvétel. Nincs sürgetés, csak türelmes tanítás.

Persze a gyakorlati rész több lánnyal történne, minden este egy. A tanhét végére a nebulók már profin nyalnának, ujjaznának, és 4 másodpercnél is tovább bírnák a dugattyúzást többféle pózban.

A végén egy bekeretezett diplomát kapnának, hozzácsatolva a dedikált szűzességelvesztős bugyit.

Természetesen kötelező STD szűrés mindenkinek. Fényképes regisztráció, kis CV-vel és motivációs kevéllel, miért szeretné ha bevennénk a programba.

150 ruppó, mindez egy SZOT üdülőben. :) Szülői befizetés kedvezménnyel...jogi kiskapuval kikerülnénk a strichelést.

Lépj a Puncipiacra Nyári Tábor - Csopak

2017. dec. 8. 22:39
 14/19 A kérdező kommentje:
13-as: Én is ilyesmire gondoltam csak te jobban beleástad magad :) Ment a zöld kéz!
2017. dec. 8. 23:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Haha, jólenne a tábor.
2017. dec. 9. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
13-asnak üzenem, hogy egy ilyen tábor megszervezése már bűncselekménynek minősül. Remélem felfogja a kis doktor agyával, hogy miért!
2017. dec. 11. 12:29
 17/19 A kérdező kommentje:
Miért bűncselekmény? Én nagykorú szüzekre gondoltam...
2017. dec. 11. 14:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyrészt viccből írtam, másrészt meg ebben az országban ki lehet játszani a kiskapukat...ismerek olyan embereket, akik bármilyen jogi kaput meglovagolnak.

Ha az RL meg Beszámolók mennek...

2017. dec. 11. 15:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az az RL. Nade kérdező, válaszolok. Nem az lenne bűncselekmény amit csinálnál, hanem az, ha valakik ennek elősegítése céljából csinálnának tábort.
2017. dec. 18. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!