Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen nők is prostituáltak?
"Prostitualt = anyagiekert ellenszolgaltatast nyujto ember
Szerintem nem kell tobbet mondanom" Tényleg nem. Föleg ha ilyen butaságokat mondasz. (Minden bérböl, fizetésböl élö, minden szolgáltatást nyujto????)
Miguel, csináljuk meg.
Én egy nyári táborra gondoltam... olyan mint a PUA, csak az elég gáz. Ez egy menő tábor lenne szűz fiúcskáknak. Lenne elméleti oktatás, Bevezetés a Női nyelvbe, Ismerkedés alapok, egy kis anatómia, Puncitan I-II. Bevezetés a mellek világába. Nyalásművészet. Ujjazás-kézimunka. Szabadon választható: Análtörténelem, Nemi kórélettan, Korai magömlés
Aztán gyakorlatban a tanítónők, képzett pillangók (a diákok választhatnának kihez mennek az "inszemináriumra" haha, ...elmagyaráznák a dolgokat a csoportos "kúrzusokon", majd privátban jönne az éles bevetés szüzességelvétel. Nincs sürgetés, csak türelmes tanítás.
Persze a gyakorlati rész több lánnyal történne, minden este egy. A tanhét végére a nebulók már profin nyalnának, ujjaznának, és 4 másodpercnél is tovább bírnák a dugattyúzást többféle pózban.
A végén egy bekeretezett diplomát kapnának, hozzácsatolva a dedikált szűzességelvesztős bugyit.
Természetesen kötelező STD szűrés mindenkinek. Fényképes regisztráció, kis CV-vel és motivációs kevéllel, miért szeretné ha bevennénk a programba.
150 ruppó, mindez egy SZOT üdülőben. :) Szülői befizetés kedvezménnyel...jogi kiskapuval kikerülnénk a strichelést.
Lépj a Puncipiacra Nyári Tábor - Csopak
Egyrészt viccből írtam, másrészt meg ebben az országban ki lehet játszani a kiskapukat...ismerek olyan embereket, akik bármilyen jogi kaput meglovagolnak.
Ha az RL meg Beszámolók mennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!