Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen nők is prostituáltak?
Persze, hogy prostik csak különleges a vendégkörük.
Bár ha szabad kérdeznem hol láttál te ilyen nőt? (én eddig egy ilyesmi hirdetésbe futottam bele, ahol a csaj pasiját izgatta, hogy a nője elveszi mások szüzességét de az teljesen nonprofit módon ment)
Hát ha egy szexuálpszichológus tart elméleti felvilágosítást Magánrendelésen ami lehet 10-15 ezer/ óra
Akkor Ő nem prosti mert ez a munkája
De ha egy random csaj csinálna akkor számítana prostinak ha Gyakorlati felvilágosítást is adna
23N
jól mondod, 6-os!
de ha már nem csak elméleti a dolog, akkor már más t éma...
Prostitualt = anyagiekert ellenszolgaltatast nyujto ember
Szerintem nem kell tobbet mondanom
7es igen
Ha a szexuálpszichológus gyakorlati felvilágosítást is nyújt a magánrendelésen akkor igen nevezhető Prostituáltnak.
De egyébként nem hisz neki ez a munkája hogy ELMÉLETBEN BESZÉLGETÉSSEL felvilágosítsa az embereket segítsen a gátakar a terhet le venni tudjon a páciens nyitni nyíljon meg tudja elmondani mi a baj így lehet segíteni Neki
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!