Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, ti ereztek olyat, hogy szexen kivul a ferfiak mar nem tudnak hozzatok erzelmileg kapcsolodni?
Sokmindenrol. Nekem jolesne,ha egy beszelgetes alkalmaval,amikor elmeselem a napomat a parom belekepzelne magat kisse a helyzetemben es ugy tudna kapcsolodni hozzam. Pl.,ha elmeselek egy vicces dolgot,akkor nyilvan jo erzes,ha egyutt nevetunk rajta, de ha egy szomoru vagy duhito dolgot meselek az is jo erzes lenne,ha ezt aterezne es kifejezne, hogy megerti, hogy duhos voltam, mert tenyleg duhitoen hangik vagy tenyleg rossz erzes lehetett. Ha erzem, hogy bele tudja kepzelni magat a helyzetemben es figyel ram az kozelebb hoz.
Temanak meg nagyon sokfele van. Az elozo erzelmi kapcsolodason kivul a szemelyisegem felol is jo,ha erdeklodnek. Akar sablon kerdesekkel is lehet indulni, hogy mennyire tartom magam magabiztos/noies/egyutterzo/akarmilyen embernek magam,mivel tudok igazan kikapcsolodni, milyen zeneket hallgattam az utobbi napokban,miert pont azokat. Kb. barmi jolesik a kerdesek kozul,ami azt fejezi ki, hogy erdeklodik valaki a szemelyisegem felol.
# 5/7
Nem vettem magamra,mert elég erősen mellé lőtted a helyzetünket. Azt viszont sajnálom, ha neked ilyen tapasztalataid voltak, úgy tűnik te is ezt érezhetted valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!