Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hétköznapi embernek van esélye ilyen nőre? Milyen pasi illik leginkább hozzá?
Szigorúan megnézni a többi képét és a videóit is! Illetve ne gyertek az ilyen gold digger féle jelzőkkel, mert fitneszmodell és nem úgy tűnik mintha egy eltartott pi**a lenne. Arra lennék kíváncsi, hogy a hétköznapi nők között ismertek-e hasonló adottságút és ha igen, akkor milyen pasija van. Szerintem ő testesíti meg a 9,5-10/10-es kategóriát, mert elképesztő teste van, de a feje is simán a dögös/erotikus kategória. Ha arcra egy hamvasabb/érzékibb széplány kaliber lenne, akkor lenne szerintem 10/10. Borzasztóan irigylem az olyan pasikat, akik ilyen természetes gyönyörű mellekkel és formás idomokkal érintkezhetnek nap, mint nap.
Olyan " se@gfej -Ken baba"-típusú pasi illik mellé.
Hát jó a pofija azt elismerem,de az a 'csöcs ....pffff
Negyven múltam de nem cserélnék vele mellet,komolyan.
A többi képén jobban látszik, hogy mű. Mégpedig abból, hogy felül is domborodik elég rendesen, melltartó nélkül is. Én mindennél jobban imádom a hatalmas melleket, de a természeteseket. Abból pedig a hasonló méret így néz ki:
Igen mert a súly húzza a bőrt a növekedés során meg meg is nyúlik.
A szilikont meg viszonylag kis helyre tömködik be,hogy feszes legyen!
Utolsó jól mondja.
Kérdező ezt benézted!
#15: Atyaég honnan szedted ezeket a képeket? Elképesztően gyönyörűek! *_*
Akinek hasonlóak vannak és szeretne megrontani egy huszonévest nyugodtan írhat privátban. ;-)
Ha tetszettek, akkor rájuk keress:
Tessa Fowler, Chloe Vevrier, Samanta Lily, Sara Nicola Randall, Ewa Sonnet, Lovely Lilith, Dreamlikeboobs (másnéven Lara Jones), Jana Defi, Codi Vore, Rachel Aldana, Lorna Morgan, Agnetis Miracle, Karina Hart, Beth Lily, Karla James, Bella Brewer... nagyjából ennyi jutott eszembe hirtelen :D :D
#17: Sajnos hasonló kaliberű csajokra sosem lenne esélyem. :(
Ezek közül a lengyel bula talán a legkomolyabb (arc+mell+alkat tökéletes párosítása). És van pasi aki nap, mint nap ilyen ciciket masszíroz...
Receptre kellene őket felírni, atyavilág. :D
Lehet rá kéne hajtanom a ducibb csajokra. Ilyen mellekért cserébe kompromisszumot tudnék kötni az alkatban, csak persze ott sem mindegy milyen a körítés.
Köszi azért, hogy írtál néhány nevet. Ezzel el leszek egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!