Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy teszik anyám segge?
Figyelt kérdés
Pontosítok...
Anyum viszonylag fiatal és viszonylag jó nő viszont a segge nagyon jó és ha nem az anyám lenne szana szét nyomnám... Ámde ha csak a seggét nézem feláll tőle, és csak a segge lenne akkor szívesen felhúznám a zászlómra
Néha van, hogy olyan képre amin csak a segge látszik de a feje nem, kicsapom rá . Szerintetek gáz?
2017. dec. 4. 17:54
21/26 anonim válasza:
8-as! Mit gondolsz hány kamasz veri az anyja bugyijára, bugyijában? Aztán elmúlik, vagy rögzül bennük a bugyifétis.
Más dolog hogy van amit titokban tartanak az emberek, akár fiú, akár lány. (Pláne meg ha anya.)
22/26 anonim válasza:
Nem gáz.Hallottam már olyat,aki nem elégedett meg ennyivel.
23/26 anonim válasza:
#21-es: Gőzöm sincs, erről tudományos cikket még nem olvastam -na meg sok másról sem- de bennem pl meg sem fordult volna a dolog -kamaszként sem- hogy a SAJÁT ANYÁM fehérneműjére/jében végezzek önkielégítést.. Szerintem ezzel elég sokan így vagyunk..legalábbis bízom benne.
24/26 anonim válasza:
küldhetnél képet muterod seggéről, most már kíváncsi vagyok rá, hátha nekem is kedvem támad kiverni rá :D
25/26 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, próbáld ki hogy este rávered a seggére vagy hasonló, menj egyre messzebb, egy idő után ha óvatosan csinálod megszokja és óvatosan akár meg is tudod szoptatni vagy nagyon óvatosan meg is tudod dugni. Tapasztalat, én már dugtam meg így anyámat, így nem is tud róla szóval nincs gáz, meg én is kiélhetem magam a seggén. Próbáld ki.
26/26 anonim válasza:
Hát én anyám is fullos, nemrég rávettem magam, és amikor aludt, végigszagoltam a testét, bugyiban, polóban alszik, ha nem az anyám lenne akkor.... És igen, megszoktam szagolni a bugyiját is, amikor megyek fürödni utána! Nem kell privi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!