Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz hogy teszik anyám segge?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogy teszik anyám segge?

Figyelt kérdés

Pontosítok...

Anyum viszonylag fiatal és viszonylag jó nő viszont a segge nagyon jó és ha nem az anyám lenne szana szét nyomnám... Ámde ha csak a seggét nézem feláll tőle, és csak a segge lenne akkor szívesen felhúznám a zászlómra

Néha van, hogy olyan képre amin csak a segge látszik de a feje nem, kicsapom rá . Szerintetek gáz?

2017. dec. 4. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
De az a segg az anyadhoz tartozik ezt tenyleg nem fogod fel??
2017. dec. 4. 18:22
 12/26 tttssj ***** válasza:
55%
Miféle istenősege van? Megmutatod? Amúgy gáz a dolog, nem kicsit, hanem nagyon. F27
2017. dec. 4. 18:23
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Töltsd fel azt a segget mi is akarjuk látni!
2017. dec. 4. 18:34
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
Incest is wincest
2017. dec. 4. 18:41
 15/26 anonim ***** válasza:
92%
Már én is rágerjedtem arra a seggre, pedig még nem is láttam.
2017. dec. 4. 19:56
 16/26 anonim ***** válasza:
55%
Megértelek... Én is megdugtam már párszor anyádat xD
2017. dec. 4. 19:57
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

Arra a seggre én is kíváncsi lennék.

Természetesen kizárólag tudományos célból.

2017. dec. 4. 22:18
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Aaaahw Stifler anyukájaa
2017. dec. 5. 00:29
 19/26 anonim ***** válasza:
47%
Nem gáz, Lakatos Huánmigel.
2017. dec. 5. 07:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, hogy hány éves vagy. Hogy tetszik az anyud segge (bár irhattad volna szebben is) nem lenne alapban gond. De a nők, igy anyud is nemcsak seggből állnak! Ha a seggére vered néha, rögződni fog benned, hogy fenékfetisiszta leszel. Van ilyen sok. Inkább az a baj, hogy nem fogod meglátni az embert, a belsőt! Ja, mond el anyudnak hogy jó a segge, és tetszik neked: Lehet hogy örülni is fog neki, mindenesetre le fog beszélni a továbbiakról, hogy ez igy nem helyes! És igy lehet hogy az ő segitségével nem fog benned rögzülni.
2017. dec. 5. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!