Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogy teszik anyám segge?
Figyelt kérdés
Pontosítok...
Anyum viszonylag fiatal és viszonylag jó nő viszont a segge nagyon jó és ha nem az anyám lenne szana szét nyomnám... Ámde ha csak a seggét nézem feláll tőle, és csak a segge lenne akkor szívesen felhúznám a zászlómra
Néha van, hogy olyan képre amin csak a segge látszik de a feje nem, kicsapom rá . Szerintetek gáz?
2017. dec. 4. 17:54
11/26 anonim válasza:
De az a segg az anyadhoz tartozik ezt tenyleg nem fogod fel??
12/26 tttssj válasza:
Miféle istenősege van? Megmutatod? Amúgy gáz a dolog, nem kicsit, hanem nagyon. F27
13/26 anonim válasza:
Töltsd fel azt a segget mi is akarjuk látni!
15/26 anonim válasza:
Már én is rágerjedtem arra a seggre, pedig még nem is láttam.
16/26 anonim válasza:
Megértelek... Én is megdugtam már párszor anyádat xD
17/26 anonim válasza:
Arra a seggre én is kíváncsi lennék.
Természetesen kizárólag tudományos célból.
20/26 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány éves vagy. Hogy tetszik az anyud segge (bár irhattad volna szebben is) nem lenne alapban gond. De a nők, igy anyud is nemcsak seggből állnak! Ha a seggére vered néha, rögződni fog benned, hogy fenékfetisiszta leszel. Van ilyen sok. Inkább az a baj, hogy nem fogod meglátni az embert, a belsőt! Ja, mond el anyudnak hogy jó a segge, és tetszik neked: Lehet hogy örülni is fog neki, mindenesetre le fog beszélni a továbbiakról, hogy ez igy nem helyes! És igy lehet hogy az ő segitségével nem fog benned rögzülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!