Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy ffi prostituálttal óvszer nélkül. Milyen óvintézkedéseket tegyek így utólág? Gondolok arra megelőzésként vmi gyógyszer nemi betegségre kenűcs kúp?
Egy szűrésre mindenkinek joga van! Nem kell nagy magyarázatot fűzni hozzá, ott mindenki tudja úgy is, hogy egy liba vagy:)
De ha pl. (Isten ne adja!) HIV.vel vagy szifilisszel fertőződtél, akkor biztos megkérdezik majd, hogy kiknek és hol tetted szét a lábad, mert az már egy komolyabb téma...
Addig meg intenzíven imádkozz!
Én szurkolok neked! Sok szerencsét, több eszet!
(Legalább volt egy hatalmas orgazmusod?)
Ha meg beléd élvezett (nem a szádba!) akkor egy terhességi sem lenne hiábavaló...
Vetess kenetet, ott kiderül úgyis.
Nem kell beparázni ennyire.
3 hónapig együtt voltam egy férfival, számára csak szexkapcsolat volt, velem pedig elhitette hogy komolyan gondolja. Ovszer nelkul szexeltunk. Azota megtudtam, hogy mellettem meg tobb noje volt (kettorol biztosan tudok). Elkepzelni se tudom, hany novel fekudt mar le, 40 eves es folyton csajozott egesz eleteben .Nekem o volt az elso, de most nagyon felek hogy elkaptam valamit. Nincs is rendben minden, azota 3x volt huvelyfertozesem. Most akarok menni nogyogyaszhoz es kivizsgaltatom magam. Remelem veled is rendben lesz minden, vigyazz magadra.
17l
11-es vok: Látom, hogy különben egy egészen normális csajszi vagy!
Jó hogy elmész magánhoz, mert jobb biztosat tudni!
Arról nem szólt a fáma, hogy beléd élvezett-e, úgyhogy majd a terhességiről se feledkezz meg!
Ugyanakkor nehogy frusztrált legyél, mert a szex isteni - már te is tudod - csak nem szabad ész nélkül csinálni!
Jó tanulság lesz ez neked, és reméljük simán meg is úszod... Szorítunk neked, majd számolj be - ha lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!