Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem egy ffi prostituált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egy ffi prostituálttal óvszer nélkül. Milyen óvintézkedéseket tegyek így utólág? Gondolok arra megelőzésként vmi gyógyszer nemi betegségre kenűcs kúp?

Figyelt kérdés
Tudom hu....e voltam nem kell az oltás.
2017. dec. 3. 16:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Egy szűrésre mindenkinek joga van! Nem kell nagy magyarázatot fűzni hozzá, ott mindenki tudja úgy is, hogy egy liba vagy:)

De ha pl. (Isten ne adja!) HIV.vel vagy szifilisszel fertőződtél, akkor biztos megkérdezik majd, hogy kiknek és hol tetted szét a lábad, mert az már egy komolyabb téma...

Addig meg intenzíven imádkozz!

Én szurkolok neked! Sok szerencsét, több eszet!

(Legalább volt egy hatalmas orgazmusod?)

Ha meg beléd élvezett (nem a szádba!) akkor egy terhességi sem lenne hiábavaló...

2017. dec. 3. 16:57
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem egy hanem kb úgy 15 orgazmusom volt ebből 10 még az aktus előtt a kezétől szájától nyilván ez az állapot is hozzásegített ahhoz hogy ilyen hül...ye legyek hogy hagyjam hogy megdugjon...ráadásul óvszer nélkül. De egyénként azt nem értem ő vajon nem fél hogy elkap valamit? Ha velem akit akkor látott először óvszer nélkül dug akkor vsz az összes vendégével meg élettársa is van azzal is az meg egy idősebb nő ráadásul ki tudja hány pasival volt. Nekem ő volt a 2. Akivel sexeltem ha belegondolok hogy lehet aidses lettem hát beleőrülök. Most még azt csináltam hogy betadinos gézbőo csináltam pakolas a puncimra. Igazatok van nagyon felőletlen voltam eszem semmi.
2017. dec. 3. 17:16
 13/24 anonim ***** válasza:
44%
Jól elbasztad hogy hagyta hogy úgy basszon meg
2017. dec. 3. 17:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Vetess kenetet, ott kiderül úgyis.

Nem kell beparázni ennyire.

2017. dec. 3. 17:42
 15/24 A kérdező kommentje:
Azt se tudtam mar az ujja vagy a farka már mikor bennem volt jóttem rá hogy a farka de akkor meg már orgazmusom volt éppen... Utána meg már úgy is mindegy volt...
2017. dec. 3. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
valszeg nem lesz semmi gond, de ha valóban megúszod, akkor legközelebb legyél előrelátóbb
2017. dec. 3. 22:51
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
A szervezeted az aids ellen csak a 6 héten kezdi el termelni az ellenanyagot, igy csak kesobb mutathato ki, rogton nem!
2017. dec. 3. 22:56
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

3 hónapig együtt voltam egy férfival, számára csak szexkapcsolat volt, velem pedig elhitette hogy komolyan gondolja. Ovszer nelkul szexeltunk. Azota megtudtam, hogy mellettem meg tobb noje volt (kettorol biztosan tudok). Elkepzelni se tudom, hany novel fekudt mar le, 40 eves es folyton csajozott egesz eleteben .Nekem o volt az elso, de most nagyon felek hogy elkaptam valamit. Nincs is rendben minden, azota 3x volt huvelyfertozesem. Most akarok menni nogyogyaszhoz es kivizsgaltatom magam. Remelem veled is rendben lesz minden, vigyazz magadra.

17l

2017. dec. 3. 23:06
 19/24 A kérdező kommentje:
Voltam. Azt mondta a dokinő hogy hat ha nincs bajom akkor csak ugy nem lehet idopont nelkul jonni...2 het mulvara van idopont igy elmegyek inkabb maganba.
2017. dec. 4. 11:31
 20/24 anonim ***** válasza:

11-es vok: Látom, hogy különben egy egészen normális csajszi vagy!

Jó hogy elmész magánhoz, mert jobb biztosat tudni!

Arról nem szólt a fáma, hogy beléd élvezett-e, úgyhogy majd a terhességiről se feledkezz meg!

Ugyanakkor nehogy frusztrált legyél, mert a szex isteni - már te is tudod - csak nem szabad ész nélkül csinálni!

Jó tanulság lesz ez neked, és reméljük simán meg is úszod... Szorítunk neked, majd számolj be - ha lehet!

2017. dec. 4. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!