Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek nem fontos a szex?
Nem magam miatt kérdezem,csak érdekel.
A "nem fontos" alatt azt értem,hogy vannak más
prioritások is az életében és nem esik össze, hogy csak
mondjuk 1-2 hetente szexel egyet.
Önszántából.Mert neki a szex egy amolyan jó, oké,
de akkor sincs semmi, ha nincs.
azt kell mondjam, rendesen meglepődtem és nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!
Meglepődtem, mert az ember, főleg itt,gyakorikérdéseken csak azt olvassa, hogy mennyire fontos a szex. Ha nincs minden nap, akkor : nem kíván,cseréld le,majd jön más,stb.
Jelenleg nincs kapcsolatom, de elgondolkodtam ezen a szex dolgon.Problémám ebből még nem származott,mert az eddigi 2 volt barátommal szerencsére egyezett a libidónk,de ki tudja, ki lesz a következő, meg amúgy is érdekelt ez a dolog férfiak szemszögéből.
Nekem az a személyes véleményem, hogy nagyon jó a szex,tényleg szuper dolog,de megőrülnék,ha minden nap csinálni kellene.(most nem a kapcsolatok első pár hónapjáról beszélek,amikor nem tudtok betelni egymással).
Én szeretem,ha jól " le vagyok rendezve" és ebből kifolyólag egy jó és alapos dugás napokra ki tud elégíteni.Természetesen kell néha a gyors menet is, de nagy általánosságban én úgy érzem, heti 2-3 jó odapakolós szexel tökéletesen megvagyok.De akkor sincs semmi, ha 2 hétig nincs semmi, majd egy jó nagy szex következik.Sőt, néha azt éreztem,minél több idő marad ki, annál jobban ráindulok a dologra, és ezáltal még kielégítőbb.
Szóval nagy általánosságban szerintem a napi szex inkább egészségügyi szex.Én viszont szeretem,ha magára a férfira gerjedek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!