Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos hogy egy férfi jól tudja csinalni az orális szexet?
Figyelt kérdés
Másodlagos vagy a legfontosabb az ágyban?2017. júl. 18. 09:38
2/10 anonim válasza:
Fontosabb h jobban dugjon. De ez is nagyon fontos. Ha nem jol csinalja elmondom neki h csinalja. Ennyi.
3/10 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, de szerintem inkább másodlagos lenne.
19/L
4/10 anonim válasza:
Semennyire, mert nem igénylem az orált. (Nem rossz amúgy, de képtelen vagyok tőle elélvezni, elég kevés stimuláció ér olyankor.)
5/10 anonim válasza:
Elsodleges
Mivel nincs huvelyi orgazmusom igy ha szarul nyal akkor eselyem sincsen ra
6/10 anonim válasza:
érdekes módon tegnap kocsiban beszélgettünk erről a párommal, és neki ez másodlagos, és sok másik csajnak is. Oké az orál, az előjáték, de ha fel vannak izgulva, akkor nekik egy jó dugás kell és nem nyelv.
7/10 anonim válasza:
Én imádom az orált és még mást is ami szóba jöhet.Én imádom,ha kinyalnak és közben cumizhatok.Szeretek a száján lovagolva beleélvezni.Utána is leszpom,ha kell,vagy amit akar.Nekem más is lényeges a sex-ben ,de kívánom ezt is nagyon.Szeretem ha érzem a számban,puncimban ,vagy popsimba mikor lüktetve elmegy.Igen fontos,de kell,hogy mást is tudjon,de nagyon jól.Ez az összes tesz ki egy egészet,nincs fontossági sorrend.
8/10 Sunshinedoll válasza:
Nekem a jó orál fontosabb, mint a jó dugás, úgyhogy nekem nagyon fontos.
9/10 anonim válasza:
Ha nem jó szoktam szólni, hogy hogyan csinálja és akkor máris jó. :) Szóval nem szempont.
10/10 anonim válasza:
Mivel nincs hüvelyi orgazmusom nekem sem, fontos eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!