Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a csúnyább csávóknak van nagyobb farkuk?
Figyelt kérdés
2017. dec. 2. 18:07
11/19 anonim válasza:
Nekem mióta beverték a képemet nőtt vagy 6 centit. Köszönöm lakótelep!
12/19 anonim válasza:
Jól nézek ki és 20 cm. Na ezt add össze.....
13/19 Béla. A Király. válasza:
Aki csúnya, de legalább nagyobb hímtaggal van megáldva, az ezzel tudja vígasztalni magát.
De nekem pl. elég nagy - értsd: nem jó rá a sima Durex - és még jóképű is vagyok. Biztos nehéz lesz feldolgozni.
15/19 anonim válasza:
Nem vagyok csúnya de elég nagy a farkam
16/19 anonim válasza:
Nemtudom, én tényleg helyesnek számítok (visszajelzések alapján nagyon is) de elég kicsi van :DD Viszont még nem szólták le a tudását, inkább nem értették, hogy lehetett ilyen jó :)
17/19 anonim válasza:
Az élet így igazságos.
Például akinek az egyik lába rövidebb,.....annak éppen annyival hosszabb a másik!
18/19 anonim válasza:
Evolucio.A túlélés érdekében nagyobbat fejlesztettek maguknak.
19/19 anonim válasza:
Logikát nem értem benn, ha nagyobb is, akkor sem sűrűn tudják használni gondolom épp amiatt mert nem jutnak odáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!