Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál kedvelő pasik! Ti inkább a kicsi és vékony, vagy a nagyobb húsos fenekeket szeretitek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 21:36
2/12 anonim válasza:
Nagy és húsos bármikor, főleg análba. Néha a vékonyt is megkívánom, de ez a ritkább.
3/12 anonim válasza:
Nagyobb húsos? Nem inkább zsíros?
Általában zsíros szokott lenni a nagy, nem izomdomb az.
A nagy lökés közben behullámzik. Van akinek ez külön bejön, van akinek nem. Én spec a kicsit szeretem.
4/12 anonim válasza:
De jó lenne egy kicsi vékony popsit kipróbálni.
5/12 Tompadúr válasza:
Képpel illusztrálnád kérlek a két lehetőséget? Köszönöm!
27/F
6/12 anonim válasza:
nekem inkább a teltebb alak jön be, így inkább a nagy kicsit striás, kicsit narancsbőrös fenék jön be (igen kifejezetten izgató, ha striás és narancsbőrös enyhén!)
24F
7/12 anonim válasza:
husibb formás legyen szép kerek és edzen rá gugolása :D
8/12 anonim válasza:
csak annyi a baj a "nagy húsossal" hogy ahogy tolod fixen áthalallatszódik a szomszédba :D
9/12 anonim válasza:
#3 Húsos vagy zsíros, tökmindegy. Mindenki értette miről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!