Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nagyobb része nem szeret szopni, ugyanakkor a pasiknak csak kisebb része nem szeret nyalni?
2.válaszolónál a pont.
Egyik pasim se szeretett nyalni de elvárták hogy én szopjak.
Én imádok nyalni, viszont a szopást nem nagyon várom el. De néha igen, tehát mondjuk 10 szexből 1-2-szer jó ha leszopnak. Azon kívül viszont nekem az a jó szex, ha kinyalom a lányt jól, aztán megdugom. A legtöbb nő tényleg nem szeret/akar szopni. A nők 90%-a persze a szájába veszi. Nem erről van szó. De azt látom rajtuk, hogy nem azért mert annyira kívánják/vágyják a fa szt. Hanem mert egyszerűen az van a fejükben, hogy az része egy párkapcsolatnak vagy csak szexuális aktusnak hogy le KELL szopniuk a férfit.
19 lánnyal voltam az életemben, mindegyik a szájába vette és úgy 3-4 volt, aki jól is szopott.
24/F
igen szerintem is fordítva van, a legtöbb lány csinálja az más kérdés h élvezi-e, azok is csinálják akik nem élvezik, mert úgy érzik ez elvárás.
srácok közül, sok haver van aki nem szeret nyalni, és a csajok odavannak értem mert jól nyalok. elvileg nagyon kevesen tudnak jól nyalni és a legtöbben meg se próbálkoznak vele. hogy miért, azt nem tudom (engem izgat, ha kinyalhatok egy lányt)
5:
Igaz. Nem csajoktól, hanem saját legjobb barátaimtól, haveroktól hallom, hogy a legtöbben nem szeretnek nyalni, vagy nekik az tök másodlagos dolog. Ehhez képest nekem az hogy a szám a puncira cuppan, annyira alap, mint hogy a farkam be is dugom utána. Nekem is sok csaj mondta hogy jól nyalok. Bár valószínűleg csak annyi a "trükk", hogy szeretem, sokáig szeretem és tudom hogy a csiklót kell és tényleg élvezem. Csak azért olyan fura hogy te és én lennénk a kisebbség. Csak nem, ugye?
8:
Nem mindegyik, de ebben is lehet valami hogy sok nő jobban felizgul, ha a szexben, szopáskor ledominálják őket. Egyáltalán nem ilyen vagyok, szóval én csak hátradőlnék és élvezem ha szop egy nő, de sok férfi tényleg azt csinálja hogy beszél, fogja a nő kezét, fejét, parancsokat ad, stb szopatás közben. És elhiszem hogy ez sok nőt beindít, ha nem is mindet.
9:
Elméletben nagyon is vágod te ezt:)
Kérdező:
Jól értem, h te azt h a nő folyamatosan nedvedzik, némi undorral írod, alátámasztando hogy a nyalás során mennyi szörnyűséget kell kiallnunk?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!