Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 évesen lefeküdni egy 15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen lefeküdni egy 15 évessel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy lány akit elsőnek olyan 17-19-nek lőttem be, elbeszélgettünk, szóba jöttek erotikus témák is és, hogy szingliként lehetne köztünk alkalmi dolog (táv miatt több nem is nagyon). Kiderült, hogy igazából fiatalabb, mint én gondoltam.

Ő vágyik erre, én nem akarom kihasználni, vagy visszaélni a helyzettel, plusz a korkülönbség azért jelentős.

Nem vagyok nagy csajozógép, nem dugok össze-vissza lányokkal, eddig több lányt lepasszoltam, szóval nem hajt a vérem. Szimpatikusak vagyunk egymásnak és vonzódunk a másikhoz szexuálisan, de azért mégis csak fiatal hiába néz ki idősebbnek.

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

2017. dec. 1. 22:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem ez fura. Kb 2-3 éve kezdhetett el menstruálni, bizsereg, próbálkozna... nem tudom... nem mennék ebbe bele. Ha 17 lenne, akkor már rendben, de így tényleg olyan húg kategória. Az meg ne csapjon be, hogy többnek néz ki. Az számít, hogy hiába kíváncsi, gyerek még. Szerintem :)
2017. dec. 2. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!