Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen lefeküdni egy 15 évessel?
Sziasztok
Van egy lány akit elsőnek olyan 17-19-nek lőttem be, elbeszélgettünk, szóba jöttek erotikus témák is és, hogy szingliként lehetne köztünk alkalmi dolog (táv miatt több nem is nagyon). Kiderült, hogy igazából fiatalabb, mint én gondoltam.
Ő vágyik erre, én nem akarom kihasználni, vagy visszaélni a helyzettel, plusz a korkülönbség azért jelentős.
Nem vagyok nagy csajozógép, nem dugok össze-vissza lányokkal, eddig több lányt lepasszoltam, szóval nem hajt a vérem. Szimpatikusak vagyunk egymásnak és vonzódunk a másikhoz szexuálisan, de azért mégis csak fiatal hiába néz ki idősebbnek.
Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
azért 14 elmúlt :)
hát nem tudom, azért egy jó szexért ilyenbe belemenni
eléggé bevállalós a lány és hasonló vágyaink vannak
viszont ettől nem lesz idősebb :D
4-es:
ha tudnád eddig miket hagytam ki és nem bántam meg
ha meg egyszer megbánom, akkor meg teremtek jobb helyzetet :)
én inkább olyan fajta vagyok akinek 1 lány kell és vele élném át amire vágyom, most szingliként sem dugok orrba-szájba
lehetőség mindig van, hisz a nők is vágynak a szexre, de ez számomra nem azt jelenti, hogy minden lehetőséggel élnem kell
ő vele eléggé jól eltudtam beszélgetni, normális aranyos lány, de eléggé fiatal
viszont az is kicsit hülyén venné ki magát, ha visszalépnék olyan indokkal, hogy túl fiatal :D mintha beijedtem volna, viszont hülyeséget akkor sem csinálnék.
még el kell gondolkodjam ezen, nekem belefér e
vonzó, de fiatal
csak nekem van ellenérzésem ezzel kapcsolatban?
a privátot írónak: igen kérdezhetsz, itt :)
érdekel mások erről hogyan vélekednek
nem tudom az vagyok e akire gondolsz, de ez nem kamu
csak bennem van egy elég erős ellenérzés, hogy nem kéne és érdekel mások hogyan látják
mondjuk gondoltam, hogy főleg az lesz, hogy "nyomjam"
amíg nem tudtam a korát, addig bennem is ez volt, hogy élvezetes dolog lesz, hisz elég jól összepasszolunk ilyen téren és szinglik is vagyunk mindketten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!