Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 évesen lefeküdni egy 15...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen lefeküdni egy 15 évessel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy lány akit elsőnek olyan 17-19-nek lőttem be, elbeszélgettünk, szóba jöttek erotikus témák is és, hogy szingliként lehetne köztünk alkalmi dolog (táv miatt több nem is nagyon). Kiderült, hogy igazából fiatalabb, mint én gondoltam.

Ő vágyik erre, én nem akarom kihasználni, vagy visszaélni a helyzettel, plusz a korkülönbség azért jelentős.

Nem vagyok nagy csajozógép, nem dugok össze-vissza lányokkal, eddig több lányt lepasszoltam, szóval nem hajt a vérem. Szimpatikusak vagyunk egymásnak és vonzódunk a másikhoz szexuálisan, de azért mégis csak fiatal hiába néz ki idősebbnek.

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

2017. dec. 1. 22:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Zúzzad!
2017. dec. 1. 22:23
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Ha így állsz hozzá, akkor nem baj. Inkább, minthogy kifogjon valami korosztályabeli "teccel dugjunk" fiúkát.
2017. dec. 1. 22:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle személyit, mert ha kiderül, hogy nincs 14, bajba kerülhetsz. De legjobb, ha inkább nem foglalkozol vele.
2017. dec. 1. 22:29
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
később bánni fogod ha kihagyod :D
2017. dec. 1. 22:33
 5/21 A kérdező kommentje:

azért 14 elmúlt :)

hát nem tudom, azért egy jó szexért ilyenbe belemenni

eléggé bevállalós a lány és hasonló vágyaink vannak

viszont ettől nem lesz idősebb :D

2017. dec. 1. 22:34
 6/21 A kérdező kommentje:

4-es:

ha tudnád eddig miket hagytam ki és nem bántam meg

ha meg egyszer megbánom, akkor meg teremtek jobb helyzetet :)

én inkább olyan fajta vagyok akinek 1 lány kell és vele élném át amire vágyom, most szingliként sem dugok orrba-szájba

lehetőség mindig van, hisz a nők is vágynak a szexre, de ez számomra nem azt jelenti, hogy minden lehetőséggel élnem kell

ő vele eléggé jól eltudtam beszélgetni, normális aranyos lány, de eléggé fiatal

viszont az is kicsit hülyén venné ki magát, ha visszalépnék olyan indokkal, hogy túl fiatal :D mintha beijedtem volna, viszont hülyeséget akkor sem csinálnék.

még el kell gondolkodjam ezen, nekem belefér e

vonzó, de fiatal

2017. dec. 1. 22:39
 7/21 Clay Morrow ***** válasza:
Nyomjad.
2017. dec. 1. 22:43
 8/21 A kérdező kommentje:

csak nekem van ellenérzésem ezzel kapcsolatban?

a privátot írónak: igen kérdezhetsz, itt :)

érdekel mások erről hogyan vélekednek

2017. dec. 1. 22:44
 9/21 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerős a stílusod. Ha az vagy, akinek gondollak, akkor kamuzol, mint mindig. De ha mégsem az, felejtsd el, ne vidd be a málnásba a kiscsajt, annyira gyerek még hozzád!
2017. dec. 1. 22:48
 10/21 A kérdező kommentje:

nem tudom az vagyok e akire gondolsz, de ez nem kamu

csak bennem van egy elég erős ellenérzés, hogy nem kéne és érdekel mások hogyan látják

mondjuk gondoltam, hogy főleg az lesz, hogy "nyomjam"

amíg nem tudtam a korát, addig bennem is ez volt, hogy élvezetes dolog lesz, hisz elég jól összepasszolunk ilyen téren és szinglik is vagyunk mindketten

2017. dec. 1. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!