Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen lefeküdni egy 15 évessel?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Van egy lány akit elsőnek olyan 17-19-nek lőttem be, elbeszélgettünk, szóba jöttek erotikus témák is és, hogy szingliként lehetne köztünk alkalmi dolog (táv miatt több nem is nagyon). Kiderült, hogy igazából fiatalabb, mint én gondoltam.
Ő vágyik erre, én nem akarom kihasználni, vagy visszaélni a helyzettel, plusz a korkülönbség azért jelentős.
Nem vagyok nagy csajozógép, nem dugok össze-vissza lányokkal, eddig több lányt lepasszoltam, szóval nem hajt a vérem. Szimpatikusak vagyunk egymásnak és vonzódunk a másikhoz szexuálisan, de azért mégis csak fiatal hiába néz ki idősebbnek.
Lehet hasonloak vagytok ami szép és jó. De. 15! Gyakorlatilag gyerek. 15 evesen rohadtul éretlen még bármihez is, a szexhez meg pláne. Már az is gaz, hogy ennyi idősen simán nemi életet él, es lazan megugroja a köztetek levő 10 évet. Szerintem az meg később is elég sok, nemhogy ilyen idős korban.. Én sem vagyok egy szentfazék, hogy hazassagig nem szexelunk vagy valami, de ez mindenhonnan nézve gáz, mind a kettőtökre nézve. Lesz belőle netán valami, aztan majd mutatod be a barátnőd aki a hugod lehetne? :D Illetve rengeteg helyen ismerkedhetsz hasonló mentalitású emberekkel, de arra nem egy tőled távol elo 15 eves általános iskolás gyerek lesz a megfelelo
2017. dec. 1. 22:55
12/21 anonim válasza:
Ez nagyon gaz lenne. Nőként én nem jonnek veled ossze, ha ezt megtudnam. Borzasztóan gyerek,max a pumcija elkezdett bizseregni es fogalma sincs, hogy hol húzza meg a határait. Kamasz es mindenre kíváncsi, legalabb neked felnőttként legyen annyi eszed, hogy ezzel nem elsz vissza.
2017. dec. 1. 23:19
13/21 anonim válasza:
Ha már nem szűz akkor nem lennének ellenérzéseim,h a még igen, akkor igen, de ez a személyiségétől is függ, ha meggyőz, hogy nem gondol bele többet és neki ez oké, akkor lehet el tudná oszlatni őket.
2017. dec. 1. 23:23
14/21 anonim válasza:
# 11-gyel egyet értek. Még akkor is, ha nagyon normálisan és felelősségteljesen állsz a dologhoz, ez nem azon múlik. Tényleg gyerekről van még szó, 15 évesen nincs annyi élettapasztalata és nem ismeri magát eléggé.
2017. dec. 1. 23:35
15/21 A kérdező kommentje:
már nem szűz, hosszabb ideig volt kapcsolatban, vele veszítette el
hát ezaz, bennem is ilyen ellenérzés lett miután megtudtam mennyi idős, túl fiatal
2017. dec. 2. 04:40
16/21 anonim válasza:
Gunit huzzál.
De kb olyan mint ha a kishúgodat dugnád meg.
Nekem morbid
2017. dec. 2. 06:53
17/21 anonim válasza:
Igazából én ezt sosem támogattam, hogy a felnőtt férfiak tizenéves tiniket akarnak dugdosni meg csorgatják rájuk a nyálukat. Viszont itt más a helyzet, mert a lány is akarja. Szóval ha ő is benne van, akkor szíve joga kivel csinálja. Ha ő is akarja, akkor én is azt mondom, hogy hajrá. :D
2017. dec. 2. 07:53
18/21 anonim válasza:
Mindenképp csináljatok vmit. Ha mást nem de legalább szopás nyalást
2017. dec. 2. 08:40
19/21 anonim válasza:
Szerintem ha ő akarja,ráadásul már egyébként sem szűz,akkor tényleg inkább veled mint egy vele egykorú fogalmatlan,és felelőtlen sráccal (tisztelet a kivételnek). Semmit nem ártasz vele,azért védekezzetek,de más tekintetben semmi gond ezzel! Túlzottan rágörcsölsz. De van még egy ötletem,át is küldheted hozzám akár :-D:-D
2017. dec. 2. 10:05
20/21 anonim válasza:
Ha mind a 2-en vonzódtok egymáshoz, akkor miért ne? 14 éves kortól a törvény is engedi. De csak azt csináld, amit ő is szeretne :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!