Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy ne kételkedje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne kételkedjek ebben?

Figyelt kérdés

Közelebbi kapcsolatba kerültem egy lánnyal. Magamról annyit, hogy egy kései szűz vagyok. Rettenetes izgulok az első szex miatt. Attól félek, hogy nem tudom majd kielégíteni, meghogy a farkam nem fog neki tetszeni. Tudja, hogy szűz vagyok, de ennek ellenére nagyon kedves, aranyos velem. Többször is csókoloztunk. Az első igen durva bohózat lett, mert amikor megcsókoltuk egymást, pár másodperc után elsültem. Ma kilencre megyek hozzá filmezni. Eléggé parázom. Nagyon szép lány,de tényleg.

23/F

2017. nov. 30. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Egy csoktol elsultel? :o hat nem tudom haver remenykedjunk h ad majd masodik eselyt :) es akkor lehet nem mesz el hamar
2017. nov. 30. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek, ha hamar elélvezel, akkor utána majd pár perc múlva dolgozz azon, hogy álljon újra, mert akkor előre láthatólag már tovább fogod bírni.
2017. nov. 30. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Igyál egy pohár viszkit, de ne többet...

Az alkoholtól nehezebben lesz erekciód, de tovább is bírod és lazább is vagy.

Én sosem ittam semmit egészen 20 éves koromig és gyakran szenvedtem abban, hogy hamar elmentem, de most rájöttem erre.

Csak tényleg ne vidd túlzásba.

2017. nov. 30. 19:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyes, igazad van...
2017. nov. 30. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:

A valódi, szerelmes csók nagyon izgató. A közmondás szerint a szeretkezés előszobája. Akinek van fantáziája, aki volt szerelmes, pláne, amikor nem volt még gyakorlott, az átélte, amiről beszélsz. Az első intim érintéseknek is ugyanez a hatásuk. Ne aggódj, a lányt is izgatja, és büszke a sikerére. Majd amikor már összeszoktok egy kicsit, csillapodik a véred, és nem fogsz azonnal elsülni. Erre is jó a fokozatosság.

Szóval nem vagy különleges, az eseted nem ritka, inkább általános! És aki ezt nem élte át, az inkább sajnálatra méltó...

2017. dec. 1. 06:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy én türelmes lennék. Én 20/L vagyok és én is szűz. De ha nem lennék az akkor is tisztában lennék vele, hogy aki még szűz azt könnyű izgalomba hozni, főleg akkor, ha nagyon tetszik neki az illető. Szerintem tök érthető, szűz is vagy és a lány is nagyon tetszik, persze hogy elsültél. :D Ha én lennék a lány helyében nem fújnám fel ezt a dolgot.
2017. dec. 2. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!