Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit élveznek ebben a férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit élveznek ebben a férfiak?

Figyelt kérdés
Többször kérték már tőlem azt, hogy maszturbáljak előttük. Nem vagyok szégyenlős és igen mondok rá de nem értem, hogy miért jó az ha egymás előtt masztizunk nem jobb az a srácnak ha én csinálom neki?
2017. nov. 8. 10:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert van abban valami izgalmas, ha előtted csinálja a nő, és te mégsem érsz hozzá. Annál jobban fogod kívánni.
2017. nov. 8. 10:45
 2/15 anonim ***** válasza:
A fantázia a látvány, mind emelik az élvezetet. Én, ugyanezt nagyon élvezem nőként, ha egy férfi maszturbál előttem. Nagyon fel tud izgatni.
2017. nov. 8. 10:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert izgalmas így látni a nőket. Nem olyan durva perverzió ez, szerintem tolerálható.
2017. nov. 8. 10:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

izgató a látványod

meg látja te hogyan élvezed, hogyan szereted magadat kényeztetni, hasznos infó :P

2017. nov. 8. 10:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát bocs a válaszért, de ha férfi lennél, te is kérnéd 😀 Van ebben valami földöntúli izgalom, harmónia, gyönyör, ami megbabonázza az embert.
2017. nov. 8. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:
Hadd válaszoljak kérdéssel a kérdésedre! Szerinted mi az izgató abban, hogy 5 centiről nézhetem, ahogy kényezteted a puncidat? :)
2017. nov. 8. 10:58
 7/15 anonim ***** válasza:
Látvány. A férfiakat izgatja egy punci, értsd meg, főleg, ha ki van elégülve.
2017. nov. 8. 10:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi vizuális lények vagyunk Babám. 🙂
2017. nov. 8. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:
a látvány, de amúgy igazad van, jobban izgat, ha utána egymásnak is csináljuk
2017. nov. 8. 11:08
 10/15 anonim ***** válasza:
8: oh yeahh babucika
2017. nov. 8. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!