Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy 45 eves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 45 eves ferfivel milyen?

Figyelt kérdés
miben kulonbozik 45-50 evessel a szx mint egy 20-25 evesnel? Szerinteteke gy atlagos 45 eves milyen a szx teljesitmenye? Meddig birna?

2017. nov. 29. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sokáig bírom.

20 évesen átlagosan hamar elmentem, igaz akkor még 2 menet általános volt.

45 évesen hosszú ideig tart egy menet és van úgy is, hogy nem megyek el.

2017. nov. 30. 09:05
 12/17 anonim ***** válasza:

#8-asnál a pont! :-)

De azért az sem mindegy, Te mennyi idős vagy?!

És az is igaz, hogy puding próbája az evés! Próbáld ki, ha elég érettnek és kíváncsinak tartod magad. Szerintem nem fogsz csalódni, ha tényleg egy normális pasit fogsz ki.

45+Ffi

2017. nov. 30. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Felnőtt, felelősségteljes, izgató, odaadó, nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszik, tapasztalt, szóval határozottan pozitív. Legalább is az én tapasztalatom ez a 40-es pasik terén.:)
2017. nov. 30. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:

"puding próbája az evés! "

Na,ettől a mondattól kiráz a hideg,öreg bácsik jutnak róla eszembe,akik aszottak,mint a puding vagy a kocsonya:D

2017. nov. 30. 20:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Na akkor még egy általános mondás, de igaz :

- ha az élmény a fontos, akkor legyen abszolút sötét az első együttlétkor

- én is ezt csináltam, ha egy lányon látszott még felöltözve, hogy nem a legcsodásabb alakú, formájú karcsúság :-)

- sötétben nem látszanak azok a hibák, amik esetleg negatívan befolyásolnák az együttlétet,

- és ha az élmény iszonyúan jó, második alkalommal már nem lesz annyira lehangoló egy esetleges vizuális negatívum :-)

- mondjuk nekem egy dilim volt csak egész életemben, hogy legyen a lány atomsovány, falatpopsi-69ben-az orromelőttszéttárulva

-nem kicsi farkammal hanyattfektetve, kispárna a popsi alá, felfelé dugom és a vénuszdombja mögött böködi a farkam a hasát felfelé, ráteszem a lány kezét, hogy kicsit nyomja le, brutál érzés.

Tudnám még folytatni :-)

2017. dec. 1. 05:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Sokkal rosszabb mint egy fiatallal,petyhüdt a testük,a farkuk sem elég " virgonc" már.35/N
2017. dec. 13. 23:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Az meg hogy meddig bírja,nem korfüggő,nem is értem ezeket a válaszokat...
2017. dec. 13. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!