Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nyugtatót vagy gyógyszert javasolnátok?
Figyelt kérdés
Első szexuális alkalom miatt vagyok ideges.2017. nov. 29. 21:28
3/7 anonim válasza:
Semmit, át kell élni, a nyugtató letompít. Ha peched van, utána fel sem áll. Már ha fiú vagy. Nőként meg egy megértő és gyengéd pasi kell, aki kellett el tudsz lazulni. Ha nem vagy erre képes, akkor még nem érett meg a kapcsolat az első szexre.
4/7 anonim válasza:
Semmilyet, mert letompít.
Inkább élvezd az izgalmat most.
Egyéb iránt a vény nélkül kapható gyógyszerek közül én most a Hova nevű használom, eddig tökéletesen beválik. (: Nyugodt vagyok tőle, de nem álmosodom, és ez a lényeg.
22/N
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !
2017. nov. 29. 21:49
7/7 anonim válasza:
En nyugtatozva nem elvezem. Nagyon kiszolgaltatotta tesz,lassabb reakcio miatt kevesbe is tudsz idoben szolni,ha valami nem jo, de akozben meg ugyan ugy megeled es erzed. Tehat igy ne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!