Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nálam 28 évvel idősebb férfi, annyira jól néz ki, és mindig arról álmodozom mikor meglátom, hogy milyen jó lenne megcsókolni. Normális ez?
"20 év az nagyon sok. Minden területen megnyilvánul: teljesen más gondolkodás mód, háttér, célok, egzisztencia és a lehetőségekről nem is beszélve. "
És miért kell rögtön kapcsolatban gondolkodni?
Kérdező,ha 28 évvel lenen idősebb,az sem lenne gáz,az is még csak 46 éves lenne.
Azért sok 40-es jól kinéző pasi van.
Aki azt írja,hogy "nem normális",általában a pasival egykorú nő,aki lelakott háztartásbeli és irigykedik a fiatal lányokra:d
Ez mindíg is kényes téma volt :
- a 40-50 közötti átlagos nők mind félnek, mert tudják, hogy a 20-onéves lányokra kíváncsiak legjobban a 40-50-es pasijaik
- Sajnos belőlük kiveszett már az a báj, ami egy 20-onévesben még meg van
- Egy 18-20-onéves lányt ha hasra fektet az ember, gyönyörű szép formákat lát, amivel élmény élvezkedni, símogatni, izgatni stb stb. Nekik meg ebben nincs részük élményszerűen a 20-onéves srácokkal.
Nekem 2 éve van 3 bnőm, 19-23 évesek. Egyikük sem akar "járni", összeköltözni vagy hasonlót, de ha én nem is keresem őket, mindíg betalálnak és 2-4 órát élvezkedünk, hangsúlyoznám nem reszelünk vagy dugunk.
Közben így úgy átélünk felváltva egy két orgazmust, fürdünk, mesélik a kis hétköznapi gondjaikat, otthonit, sulibélit, koleszbélit. Egyszóval abszolút békésen összebújva megbeszélünk sokszor mindent. És egyikünk sem kostolgatja a másikat a FB-on és hasonlókon, nincs számonkérés, elszámoltatás stb stb. Vagyis csakis pure szabaididő-élvezeteseltöltés van.
És persze egy óra franciázásom után olyan élményt kapnak, ami persze hogy x idő múlva hiányzik nekik, ezt fel is vállalják és jönnek hozzám (nem egyszerre persze :-).
Az egyik azt mondta, hogy basszus, ez neki jó is meg nagyon rossz is :
a jó, hogy nagyon magasra került vele a léc nála, úgy szeretkezésben, mint egyéb hétköznapi dolgokban (nem pénzezésről szól).
a rossz, hogy próbálkozott hozzáíllő korú srácokkal együtt lenni, de nagyon szar volt és kiábrándító.
Hát ennyit erről.
Nyugodtan le beszólogatni, tojok rá, én vagyok benne én élvezem, az én életem.
Ja és nem vagyok milliárdos-porschés-rózsadombivillás sugardaddy.
Csak egy jóállapotú :-) 54é, max kultúráltan élő ember, aki nem az ÉjjNappBp és társain szocializálódott és mentes mindennemű raplizásos-cirkuszolós-ármánykodó életformától.
Na ezt jól kiírtam magamból :-)
Sorry
Ha nem nagyon volt még kapcsolatod, akkor normális, mert szeretnéd kipróbálni a vonzerődet.
Ha majd érettebb leszel, akkor azért ez kicsit változni fog.
Apám 60+ és rendszeresen sürögnek körülötte a fiatal lányok.
Jó a humora. Igen magas a homloka, megkopaszodott, ősz halántéka és ősz a szakálla.
Folyamatosan bókol és viccelődik a lányoknak.
Olyan fazon mint Veres Pali bácsi, a szexológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!