Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy fejlődjek a szexben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fejlődjek a szexben? Nagyon bénán mozgok.

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, eddig 2x voltam lánnyal, de a csaj szájjal tudtam kielégíteni Őket.

Az a baj, hogy nem értem hogy kéne mozogni, meg a póz sem jó. legalábbis ahogy magamtól érzem hogy jó lenne, úgy ennek a 2 csajnak nem volt kényelmes, viszont a sok helyezkedéstől elkezdek lankadni...

Amúgy misszibe, meg kutyába próbáltuk mindkettővel, de én úgy érzem mintha nehezen férnék oda, holott elvileg nagyobb a méretem mint az átlag.

2017. nov. 28. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem ártana sportolni és/vagy táncolni.
2017. nov. 28. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
próbálj úgy helyezkedni ahogy mindkettőtöknek jó legyen.mozogni meg majd rájössz hogy jobb neked
2017. nov. 28. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Legyen a csaj felül .akkor nem rajtad fog múlni. Aztan belejössz :)
2017. nov. 28. 14:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ja, ez nem tom mennyire játszhat benne szerepet, de nagyon vékony vagyok...
2017. nov. 28. 14:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hat akkor kell egy kis edzes. :) kezdetben akkor konyeb lanyokat válassz. De nem hiszem hogy ketté törnél. :) volt dolgom nekem is ilyen kezdö félével. Simán misszionárius pozban csináltuk. Eszrevettem hogy valami nem megy .aztan megfogtam a derekát es irányitottam hogy hogyis kéne ezt. De szerintem ezt nem kell tanulni. Belejössz .tuti
2017. nov. 28. 14:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezek a csajok amúgy nem voltak pehelysúlyuak és nem akartak lovagolni... Amúgy még a másodiknak is azt mondtam, hogy szűz vagyok, így talán nem volt annyira ciki.
2017. nov. 28. 14:49
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Mikor lovagol a csaj kezdj el ellentétesen mozogni vele! Vagy miközbe hátulról tolod emeld fel a lábát és kézzel masszírozd a punciját miközbe benne vagy és ezerrel tolod 😃 Visítva fognak elélvezni! Főleg ha rugós az ágy..... vagy olyat is szoktam hogy vadul ujjazom és mikor már hallom hogy közeledik a végpont akkor gyorsan berakom és elkezdem vadul tolni 🤗 Nálam beváltak ezzel nagy király lehetsz ha sokáig birod!
2017. nov. 28. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
4%
Veszel egy fantomkocát és azon tudod gyakorolni a pózokat. Hamar belefogsz jönni és akkor lepedőakrobata leszel majd.
2017. nov. 28. 14:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Mi az a fantomkoca? :D
2017. nov. 28. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt a disznóknak szokták adni, hogy dugja meg, gyakorlatilag egy szerkezet, amit megdug a disznó , hogy levegyék a spermáját. Magyarul a fantomkoca az a disznók "gumibabája".
2017. nov. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!