Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ennyire életképtelenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire életképtelenek ezek a lányok?

Figyelt kérdés
Lépten nyomon azt látom hogy a fiatal lányoknak összevissza csak kettő ötletük van arra hogy magasabb színvonalú életet éljenek. Vagy elmennek prostin@k vagy összejönnek egy kőgazdag matuzsálemmel akibe természetesen halálosan szerelmesek ( amíg van pénze). Nem azt mondom hogy az összes lány, de igen igen sok. Itt valamelyik kérdező már úgy akart ...va lenni hogy még szűz... Ennyi eszük van? Ezt az egy kiutat látják? Agyam eldobom tőlük. Persze ha azt mondom hogy szerintem egy but@ anyagias ...anc akkor meg vérig van sértve..
2017. nov. 26. 07:08
 1/9 tttssj ***** válasza:
44%
Igen, ennyire semmire se jók! Ezért mennek a mai huszonévesek a harmincas, negyvenes nőkre. Lásd én és még jó pár ismerősöm. F27
2017. nov. 26. 07:31
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Ez nem igaz!Rossza helyen laksz ha ilyen tapasztalataid vannak.
2017. nov. 26. 07:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez sajna igaz. Aki jól néz ki, az a pénzre hajt. Vagy prosti, vagy gazdag pali, az sem baj, ha veri, csalja, csak a lóvé jöjjön.
2017. nov. 26. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De sajnos igaz. Nem mindenkire de nagyon sok lamyra
2017. nov. 26. 08:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Prostinak lenni e legkönnyebb csak azt kell csinálni amit élvezel ha igényes lakásos vagy megválogathatod hogy kivel és még talán élvezni is fogod. Striccivel soha nem szabad. De azért efy Testört jobb ha fogadsz aki a közelben.

Gazdag vén fsz mellett is könnyű Szépnek csinosnak kívánatosnak kell lenned csak megne szólalj persze a szèpség múlandó úgy ahogy az Élet is. Tehát ha a Gazdag papa feldobja a pacskert egy 5 éven belűl és rád irat mindent akkor elég jól jártál és még a fiatalságod is megmarad. Akkor van Ciki ha mindenét egy Segélyszervezetnek adományozza a Papi. Te meg a fejedet vered a falba hogy elvesztegettél az életedböl 5 évet a semmiért...

Az én Párom Gyári sori dolgozó 3 műszakban. Van hogy 7végén túlóráznak 12 órában

Köszönjük szépen Boldogok vagyunk.

23N

2017. nov. 26. 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
kerdezo miert erdekelnek teged azok a lanyok ? valoszinuleg te meg egy csoro gazember vagy aki nem tud megkapni senkit
2017. nov. 26. 10:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves rosszindulatú paraszt ;) 7 éve kapcsolatban élek, van saját kertes házam, aútom és megtakarításom is. És mindent a saját erőmből értem el segítség nélkül, és büszke vagyok rá. Ezek a lányok soha nem fogják megtanúlni hogy milyen jó az ha kitartó kemény munkával érsz el valamit és épp ezért soha nem is fognak semmit megbecsülni. Te pedig kedves rosszindulatú válaszoló, ha majd elfogy apuci pénze hibáztatni fogod még az atyaúristent is hogy szar helyzetbe kerültél, csak magadat nem.
2017. nov. 26. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

1# es kommentelő köszi a választ. Sosem értettem mit akarnak tőlem a huszonéves pasik. Hiszen én már 37 múltam.

Kedves kérdező.

Ebben igazad van hogy a mai fiatal lányok ilyenek. De nem értem a kérdést és az utolsó kommentnél való felháborodásodat sem.

Írtad mid van, ez szép..de akkor mire a kérdés ?

Talán össze akadtál egy fiatal kis csajjal akinek a külcsíny motivált és megtudta hogy családod van és már semmit sem akart ? Ez csak kérdés, nyugi..

2017. nov. 26. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van kocsim,egy rakat lóvém és ugyanúgy lexarnak.... már az se számít semmit 34F
2017. nov. 26. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!