Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi van akkor amikor szembesültök a ténnyel, hogy a pasitok nélkül életképtelenek vagytok anyagilag?
Az ,h életképessé válsz.
ez a rendje a dolgoknak ha nem elpusztulsz rideg dolog ez ,de a valóság...
Sosem szabad támaszkodni senkire sem ..semmilyen szintem sem.
Mert valójában mindig csak is kizárólag magadra számíthatsz ebben a retkes életben szerelem meg kapcsolat ide vagy oda...
És fiú vagyok,de már én is jártam így..
Ez leginkább sztem csak a plázacica típusokat érinti, akik elkényelmesednek a BMW-ben, és egész nap "otthon" vannak csak, no meg persze plázában. Ők csak úgy tudnak életben maradni, ha találnak egy következő pénzes áldozatot, akin élősködhetnek.
Egy normális nő szerintem akármilyen helyzetbe kerül, mondjuk egy szakítás után, képes talpra állni. A lakhatás például megoldható azzal, hogy elmegy albérletbe 1-2 fiatal mellé, vagy ha sajátja van, akkor egy szobatársat keres maga mellé, ha szerencséje van, még később akár kapcsolat is alakulhat belőle.
Sajnos kell egy másodmeló ilyenkor, még ha az ember széthullik a fáradságtól, akkor is. Ezek után már meg lehet élni, lehet fejlődni, tanulni, jobb munkát keresni.
Mindenre van megoldás, csak tenni kell érte. Bár nem könnyű, az tény.
Bár pasi vagyok, de némiképp hasonlóképpen jártam. Szerencsére sikerült lábra állnom.
A leírt sztori rád vonatkozik amúgy?
28F
Elég elképzelhetetlennek tartom mivel jelenleg nincs pasim és mégis megélek (nem is rosszul btw). Nálam sose volt kérdés. Eleve nem is úgy építettem fel az életem, hogy valakire támaszkodjak. Szüleim amúgy támogatnak, de anyagilag nem szorulok rájuk tehát ez kimerül a kaja és befőttutánpótlásban.
Tőlem elvonatkoztatva, én lakótársakat kerestem, pont volt 2 barátnőm is akikkel jól kijöttem albérletbe tudtam rendesen félretenni. Bér megjegyzem az én diplomám bár tucat azért el lehet helyezkedni vele. 2 hónap volt eddig nálam a rekord idő munkanélküliségben.
Én keresnék egy olcsóbb albérletet vagy lakótársakat. Nehéz, de meg lehet oldani. :) Ilyenkor ez az egyetlen normális megoldás.
Akik szerint a pénzéhes plázacicák járnak így, nyilván azok közé tartoznak, akik nem találnak maguknak normális párt és már megint itt vezetik le a frusztrációjukat. Unalmas ám. :) Nagyon könnyű így járni anélkül is, hogy az ember plázacica lenne. Főleg X év együttlét után. (Ja, és nem csak nő járhat így, ezt halkan megsúgom.) Amit 2 ember megengedhet magának, azt nem biztos hogy megengedhetik egyenként. Ilyen egyszerű a történet. Egy kicsit ki kellene látni az önsajnálatból és gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!