Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan szoktátok megoldani?
Figyelt kérdés
Ha pl nagyon ki vagytok éhezve egy kis szexre de nincs párotok. Csak maszti vagy akár képesek lennétek belemenni 1-2 alkalmasba?2017. nov. 25. 19:35
1/5 anonim válasza:
Legtöbbször maszti, alkalmiba csak akkor megyek bele, ha nagyon szimpatikus a srác és nagyon beindít, de ez ritka.
2/5 anonim válasza:
Én ezért "tartottam" dugópajtikat. Álszent aki azt mondja, szingliként nem király, ha van 1-2 állandó dugópajtid és esetleg mellette 1-2 alkalmi, bár én az utóbbit kevésbé preferáltam.
3/5 anonim válasza:
Volt ilyesfajta próbálkozásom, de hamar kiderült számomra, hogy nem az én világom. Sem az alkalmi partner, sem a hosszútávú szexpartner.
23N
4/5 anonim válasza:
Nekem van fix szexpartnerem kettő is. De nem zárkózom el egyéjszakás elől sem.
5/5 anonim válasza:
én 1,5 éve nem szexeltem, nem volt alkalmi és nem is lesz. maszti is hébe hóba
26 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!