Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak mennyire jönnek be az idősebb pasik?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki nem lelakott, ápolatlan, hanem fiatalos, ad magára, jó fizikai állapotban van, több évet letagadhatna a korából. A szexben aktív, az átlagnál nagyobb méretű, nyalni is szeret, de nem szereti-csinálja az anális szexet.2017. nov. 25. 20:28
33/51 anonim válasza:
Nekem brjön, de csak egy típus
35/51 anonim válasza:
Az itt felsoroltakból csak a nagy méret nem jön be. Minden más remekül hangzik.
37/51 anonim válasza:
Gondolom ennyire amatőr vagy kérdező, hogy az ide igennel, az az bejön választ adókra ráírsz.
Nagyon átlátszó és amatőr :D
Van amikor 18 éves barátnőm van 42 évesen, sokszor pedig 23-24. (nem vagyok megállapodós típus).
A testem és a kinézetem is átlagos, sőt, a testalkatom kicsit macis.
Öltözékem átlagos és sportos, ám a dumámmal is dehúzom rólok a bugyit.
Többségében a jó szex után levakarhatatlanok.
Szóval kedves kérdező, intelligencia, és kommunikáció kérdése az egész.
39/51 anonim válasza:
Nekem huszonévesen nagyon bejöttek az idősebb pasik! A férjem is 11 évvel idősebb nálam.
40/51 anonim válasza:
nekem a legjobban a 30-40-es korosztály jön be :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!