Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal lányoknak mennyire jönnek be az idősebb pasik?
utolsó válaszoló egy vicc főszereplő:)
férfi-szia szépségem!itt van a bőröndömben 1 millió dollár,tessék nézd meg!
-szeretnék lefeküdni veled és a tiéd a pénz.
csaj-őőő,hmmm...oké menjünk.
férfi-tudod mit?inkább legyen 1 dollár,meg a két szép szemem,mit szólsz?
csaj-minek nézel te engem?
férfi-az már kiderült,hogy mi vagy te,most már csak az árról alkudozunk.
amúgy a héten láttátok a pintér tibi vs tóth andi témát?
nah az pont idevág.
a pali viszonylag jóképű,ki van gyúrva,híres is,még dumája is van úgy ahogy,de elmúlt 40 ezért eleve nem pálya,sőt még nevetség tárgya is lett mert bepróbálkozott a 20 évesnél.
ÖTÖSKE!
Nem vagy Te még túl fiatal a témához? Vagy csak elírtad a korodat? 12 évesen a 40-s pasik jönnek be? Apád korosztálya.
Nekem van egy 40 éves férfi az életemben, akivel havonta pár alkalommal szexelek. Nagyon bejön,vonzódok hozzá, külsőleg-belsőleg.
És nem, nem pénzel, soha nem támogatott semmivel sem.
22L
Egy-két válaszon jót kacagtam. Például, hogy valakiket lemagáznak, illetve azon is, hogy a 40 évesek már nem olyan kisimult bőrűek, meg ezekhez hasonlóak.
Akkor elmondom az én véleményemet. Nekem a 35 éves kor alatti generáció egyenlő az óvodással. Nekem férfire van szükségem nem egy olyan idiótára, akinek más dolga nincsen, mint azon versenyezni a többi idiótával, hogy ki rúgott be jobban, ki fektetett meg több nőt, ki tölti haszontalanabbul az idejét és mennyire nem tud/akar magával semmit kezdeni a későbbiekben sem. Ha valakinek ez a vonzó - mert valószínűleg hasonló életvitelt követ lányként -, ám legyen, de akik komolyabb partnerre, párra vágynak (mint én is), azoknak adjuk már meg kérem szépen a jogot arra, hogy a saját ízlésviláguknak és elképzelésüknek hódolhassanak.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!