Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 éves nő vagyok.11 férfival feküdtem le. Lehutobb azt mondták nekem hogy ez nagyon kevés. Valóban kevés?
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 09:06
1/22 anonim válasza:
Ha egyszerre feküdtél le mind a 11-el, akkor nem kevés.
2/22 anonim válasza:
Szerintem jobb mint a 111. De amúgy relatív. Személyem szerint így ennyi idősen nem gáz, de fiatalabban már annak tartanám, pl -10 évvel.
30F.
3/22 anonim válasza:
Összeségében tényleg elég kevés.Avolt feleségem vagy 50-nél tartott ilyen idős korában
4/22 anonim válasza:
És ha azt mondják, hogy kevés, akkor gyorsan még lefekszel negyvennel, hogy mások ne tartsák kevésnek?
Komolyan, 38 évesen ennél már lehetnél érettebb.
5/22 anonim válasza:
és ha igen akk mivan? és ha nem? megint mások véleménye alapján élsz.. kit érdekel? az számit neked elég-e ennyi vagy kell még
6/22 anonim válasza:
Rajtad kívül nem kell tudnia senkinek, hány partnered volt. Valószínűleg hamarabb el fogom érni a 12-et, pedig jóval fiatalabb vagyok nálad. Én sem mondom el fűnek-fának.
8/22 anonim válasza:
Nagyon sokan úgy élik le az életüket, hogy 1-2 partnerük volt. Nekik ez elég is. Ehhez képest, te már ezt túlteljesítetted!
9/22 anonim válasza:
Miért lenne kevés? Nem ezen múlik szerintem.
10/22 anonim válasza:
Kultúrkör kérdése. Férfiként mondom, hogy a nők jobban becsülik az olyan férfiakat akikről csak pár hosszú kapcsolata tudott, mint az aki bulizós időszakában évente levarrt jópárat. Sokszázas nagyságrend kur..ázóknak tényleg könnyen összejön, de arra tényleg nem érdemes büszkének lenni (meg nem is igényes szórakozás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!